Temes que us poden interessar


Presentat el llibre 'La mirada consciente en los centros de protección' (06.10.2017)


Pepa Horno, Antonio Echeverría i Antonio Juanas són els autors d'un llibre inspirat en la feina que s'ha dut a terme als centres de menors de l'IMAS.Moment de la presentació del llibre 'La mirada consciente en los centros de protección' avui a la UIB.
La consellera de Benestar i Drets Socials i presidenta de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials (IMAS), Margalida Puigserver, ha participat avui a la UIB a la presentació del llibre 'La mirada consciente en los centros de protección', un text de Pepa Horno, Antonio Echeverría i Antonio Juanes i que pretén mostrar el procés de transformació que es duu a terme als centres de menors.


 


A l'acte de presentació també hi han estat presents el degà de la Facultat d'Educació de la UIB, Josep Lluís Oliver, i els coautors del llibre Pepa Horno, consultora en infància, afectivitat i protecció a Espirales CI, i Antonio Echeverría educador referent del CPAD Puig dels Bous.


 


El llibre s'ha escrit a partir de l'anàlisi de la tasca realitzada a vuit centres de protecció de menors en els quals s'ha treballat per tald'aconseguir una mirada conscient dels equips educatius, és a dir, una mirada afectiva i no des de la distància professional.

Documents relacionats