Bombers de MallorcaUnes 200 persones assisteixen a una conferència sobre la situació actual dels incendis forestals a l'entorn mediterrani organitzada per l’Associació dels Bombers de Mallorca (08.05.2015)


El conseller Bernardí Coll ha estat present a l'acte en el qual han intervingut els experts Marc Castellnou i Josep Pallàs, bombers de la Generalitat de CatalunyaEl conseller Bernardí Coll i el batle Rafel Torres han assistit a la conferència dels bombers experts en incendis forestals de Catalunya.
El conseller de Cooperació Local, Bernardí Coll, ha presentat avui la conferència organitzada per l’Associació Bombers Illes Balears sobre els incendis forestals a l'entorn mediterrani Situació actual i reptes de futur, que ha tingut lloc al Parc Bit d'Inca davant de 200 persones. L’acte ha estat acollit amb expectació pels Bombers de Mallorca i ha comptat amb la presència del cap Santiago Rovira i del batle d'Inca, Rafel Torres. 


 


A la conferència han intervingut Marc Castellnou, inspector en cap de l’àrea forestal dels Bombers de la Generalitat de Catalunya, analista en cap del Grup d’Actuacions Forestals (GRAF) i president de la Fundació Pau Costa, i Josep Pallàs, bomber de la Generalitat de Catalunya, especialista del GRAF i responsable del programa de lliçons apreses en seguretat en incendis forestals de la Fundació Pau Costa.


 


Ambdós han tractat temes claus com el canvi climàtic i els riscos naturals, el redisseny dels bombers, així com la gestió de la incertesa, la resiliència i la convivència amb el foc. També s’han referit als valors de gestió d’informació i a l’intercanvi d’experiències.


 


 


 

Documents relacionats