Bombers de MallorcaBombers de Mallorca fa un simulacre a l’IES Can Peu Blanc de sa Pobla en la Setmana de la Prevenció d’Incendis (14.11.2014)


L'objectiu és ensenyar, tant al personal com als alumnes, com s’ha d’actuar en cas d’emergència i comprovar el funcionament dels plans d’autoprotecció del centre


Un moment del simulacre d'incendi a l'institut de sa Pobla.
Un moment del simulacre d'incendi a l'institut de sa Pobla.
Bombers de Mallorca du a terme aquests dies diverses activitats en la VIII Setmana de la Prevenció d’Incendis, que té com a objectiu difondre nocions d’autoprotecció entre diferents sectors de població de l’illa, perquè aprenguin a reconèixer els riscs d’incendi que hi ha al seu entorn. Enguany la Setmana de la Prevenció d’Incendis se centra en els sectors de població més vulnerables, com poden ser els nins, els adolescents i la gent gran.


 


Avui a l’IES Can Peu Blanc de sa Pobla, s’ha fet un simulacre d’incendi durant el qual unes 600 persones, entre alumnes i personal del centre, han estat evacuades. Al simulacre hi han participat sis efectius de Bombers de Mallorca i tres de la Policia Local, i ha estat present el director insular d’emergències, Francesc Amengual.


 


Amengual ha explicat que l’objectiu dels simulacres és, d’una banda, ensenyar com s’ha d’actuar en cas d’emergència tant al personal com als alumnes i, de l’altra, comprovar el funcionament dels plans d’autoprotecció del centre. Així, una vegada acabat el simulacre, els bombers s'han reunit amb el personal del centre per treure’n conclusions i analitzar quines conductes es podrien haver millorat.

Documents relacionats