4ª Reunió de coordinació del projecte GREEN JOBS (03.11.2011)

Reunió del projecte Green Jobs a Drama (Grècia)
El dies 13 i 14 d'octubre va tenir lloc la 4ª reunió de coordinació del projecte Green Jobs for Disvantaged People - programa GRUNDTVIG Partenariat educatiu, organitzada per l’ Institut de Tecnologia i Recursos Humans - IATAP, a la seva seu de Drama (Grècia).
Al llarg de la reunió, 12 tècnics de França, Bèlgica, Eslovàquia, Grècia i del Departament de Medi Ambient del Consell de Mallorca, varen abordar la situació i les perspectives dels “oficis verd”, és a dir aquells que estan vinculats a activitats que contribueixen substancialment a conservar i restaurar la qualitat ambiental. Els participants també visitaren una cooperativa agrícola de productors ecològics de Drama i el celler d’una empresa de vins de caire local i amb un acurat sistema de producció.
L’objectiu del projecte GREEN JOBS és crear una xarxa de cooperació europea en matèria d’oficis verds per afavorir l’intercanvi de coneixements i de bones pràctiques, així com impulsar el desenvolupament d’eines i iniciatives formatives i ocupacionals.
La pròxima reunió tindrà lloc a Charleroi (Bèlgica) el gener de 2012.
Documents relacionats