Comunicació i premsaActualitat
El Consell assumirà les competències de litoral (13.12.2017)
Avui s'ha reunit la conferència de presidents a la finca pública de Raixa. A part del traspàs de competències, també s'ha parlat d'una possible modificació de la Llei de consells insulars.
Ensenyat amb la resta de presidents i presidentes

Les II Jornades Betlemístiques tanquen el cicle dedicat al Patrimoni Immaterial (13.12.2017)
La trobada que se celebrarà aquest divendres i dissabte, 15 i 16 de desembre, abordarà les especificitats dels betlems cova que hi ha a Mallorca, entre d’altres, el Betlem de Jesús de l’Església de la Sang, en procés de restauració per part del Consell de Mallorca. I analitzarà la significació teològica del betlem així com la seva conservació com a part del patrimoni immaterial religiós a Mallorca.

El Consell injectarà 24 milions d’euros als ajuntaments de l’illa. (12.12.2017)
Abans no acabi l’any liquidarà amb les corporacions locals bona part del deute adquirit per finançar projectes i programes destinats a millorar diferents àmbits en cada municipi.
Un moment de l'assemblea de batles

Presentat el Mallorca Open 2018 (12.12.2017)
La presentació de la propera edició de l’Open Mallorca s’ha duit a terme a les dependències del Consell de Mallorca. Aquest torneig de tenis, a nivell internacional, es celebrarà al juny de 2018.

25 socis del projecte europeu EMblemàtics visiten la Serra de Tramuntana per conèixer els seus valors (12.12.2017)
L’objectiu del projecte és crear i experimentar una oferta turística a nou muntanyes costaneres del mediterrani que suposi una alternativa al turisme de platja
Josep Manchado durant l'acte de benvinguda

Alumnes dels centres escolars IES Ses Estacions, CEIP El Terreno i Sant Josep Obrer visiten la seu del Consell de Mallorca (12.12.2017)
Els centres tenen concertades visites a diferents institucions. La ronda de visites comença a l’Ajuntament, després continua al Consell Insular de Mallorca i finalitza al Parlament de les Illes Balears
Alumnes del CEIP El Terreno

Refina la cerca
Entre la data
img

i la data:
img


Del municipi:
Anterior Pàgina 2 De 487   Posterior        Anar a la pàgina