Comunicació i premsa
Actualitat
Joan Gaspar Vallori, pren possessió com a secretari tècnic del Departament de Modernització i Funció Pública (17.09.2018)
L'acte s'ha celebrat al Palau Reial i Vallori ha estat acompanyat per la consellera del Departament, Carmen Palomino.

Bellpuig agermana els pobles d'Artà i d'Os de Balaguer dins el marc de les jornades acadèmiques sobre la història del monestir (15.09.2018)
Les jornades "De Bellpuig a Bellpuig. Els premonstratesos, de les Avellanes a Artà", organitzades pel Departament de Cultura, Patrimoni i Esports del Consell de Mallorca han conclòs aquest dissabte amb una visita guiada al monestir de Bellpuig d'Artà i amb l'agermanament dels pobles d'Os de Balaguer i d'Artà. Un acte que ha comptat amb la presència del vicepresident primer, Francesc Miralles.

Mallorca aterra a Nova York per seduir el mercat nord-americà i posicionar el turisme cultural com a referent de sostenibilitat (15.09.2018)
L'any passat, Mallorca va rebre 40.000 visitants procedents dels EUA. El seu perfil, lligat a la recerca d'atractius culturals, gastronòmics i mediambientals, suposen un mercat atractiu. De fet, es tracta de visitants d'alt poder adquisitiu i interessats en els valors que vol promocionar el Consell de Mallorca. Per incentivar aquest mercat es fa feina en millorar la connectivitat aèria . La Delegació també es reunirà amb productors de cinema americans per impulsar el rodatge de pel·lícules a Mallorca.

Ja es poden reservar les entrades per a la conferència «Efectes del turisme a les illes» del cicle Xerrades al Consell (14.09.2018)
S'han posat a disposició del públic les entrades gratuïtes per assistir a la conferència de dia 25 de setembre «Efectes del turisme a les illes. Cap on anem?» amb motiu del Dia Mundial del Turisme. Serà a les 18 hores, a la sala de Plens del Consell de Mallorca.
Cartell de Xerrades al Consell

La Comissió per a les línies estratègiques de mobilitat de Mallorca es reunirà el pròxim dijous (13.09.2018)
Aquesta reunió de feina servirà per detectar problemàtiques i posar en marxa propostes per millorar la situació a curt i llarg termini.

Refina la cerca
Entre la data
img

i la data:
img


Del municipi:
Anterior Pàgina 2 De 595   Posterior        Anar a la pàgina