Comunicació i premsaActualitat
El Consell fa feina per integrar la finca de Raixa a la xarxa europea de jardins històrics (20.10.2017)
Avui el presdient del Consell, Miquel Ensenya ha mantingut una reunió de feina amb Toni Colom (gerent de Raixa)i Júlia Román, (Professora Ajudant d'Història de l'Art, adscrita al Departament de Ciències Històriques i Teoria de les Arts de la UIB i membre de l'equip de restauració de Raixa).
Miquel Ensenyat, Julia Roman i Antoni Colom

El Consell rebrà les competències en Promoció Turística per treballar la Marca Mallorca (20.10.2017)
El Consell de Govern ha aprovat avui, divendres, iniciar el traspàs de la competència en Promoció Turística al Consell de Mallorca al 2018. El conseller Cosme Bonet ha remarcat que ara “podrem treballar amb la Marca Mallorca”.
El conseller Cosme Bonet

Descobertes policromies anteriors a 1619 en el sepulcre de Ramon Llull (19.10.2017)
És una de les novetats que ha deixat al descobert el projecte d'intervenció realitzat a la basílica de Sant Francesc de Palma, subvencionat pel Departament de Cultura, Patrimoni i Esports del Consell de Mallorca. Els restauradors han identificat noves policromies a l'estructura arquitectònica, un nou tipus de pedra i també incisions que corresponen a símbols i marques de la tècnica escultòrica utilitzada en la construcció del monument.

La Comissió Mixta de Transferències aprova el traspàs de funcions en matèria de dependència al Consell de Mallorca per valor de 18,6 milions d’euros (19.10.2017)
Es tracta de la titularitat i gestió de residències i centres de dia, i del finançament de places de dependència i centres especials. Aquest acord suposa l’inici del procediment de traspàs que culminarà i entrarà en vigor a partir de l’1 de gener de 2018.

Refina la cerca
Entre la data
img

i la data:
img


Del municipi:
Anterior Pàgina 2 De 956   Posterior        Anar a la pàgina