Comunicació i premsaActualitat
L'IMAS i el Consell d'Eivissa signen un conveni per a la implantació d'un sistema informàtic per millorar l'atenció dels serveis socials comunitaris bàsics (20.06.2018)
La Història Social Integrada (HSI) creada i gestionada per l'IMAS permet agilitar la gestió de les necessitats socials dels municipis i dels seus usuaris
Lydia Jurado i Margalida Puigserver

Quatre municipis s'adhereixen a la campanya "No i punt" per a persones estrangeres impulsada des de l'ajuntament d'Alcúdia (19.06.2018)
L’Ajuntament d’Alcúdia amb altres municipis va aderhir-se l’any 2017 a la campanya “No i Punt, Mallorca lliure d’agressions sexistes” impulsada per la direcció insular d'Igualtat del Consell de Mallorca. Des de l’Àrea de Benestar Social i Igualtat, donada la peculiaritat del municipi, va ampliar-la també a persones estrangeres, tant visitants com a residents. Enguany, de cara a la temporada turística, s’han adherit a la Campanya “ No i Punt” específica per a persones estrangeres i impulsada des d’Alcúdia, els municipis d’Andratx, Calvià, Pollença i Ses Salines.
Representants dels cinc ajuntaments i del Consell de Mallorca amb les imatges de la campanya No i punt

A Raixa, nits culturals a la fresca (19.06.2018)
La finca pública de Raixa torna a ser l'escenari d'un programa cultural del més variat i que oferirà teatre i música, a més de visites guiades pels jardins romàntics de la finca. L'entrada és gratuïta però a causa de l'aforament limitat, s'hauran de reservar mitjançant la pàgina de Ticketea.

La tercera edició de la Festa de la Música creix en escenaris i discogràfiques (19.06.2018)
Per tercer any consecutiu, el Departament de Cultura, Patrimoni i Esports del Consell se suma a la celebració del Dia Europeu de la Música, que enguany reunirà més d’una quinzena de grups mallorquins durant dos dies i dos escenaris diferents: dijous, 21 de juny, a Inca i divendres, 22 de juny, a Palma. I ho fa amb la col·laboració de quatre segells discogràfics: Espora, Runaway, Blau i Bubota Discos, que pujaran damunt l’escenari una mostra de la música que es fa en aquests moments a Mallorca.

El Departament de Medi Ambient elabora un pla de contingència per gestionar els residus durant la temporada d’estiu (19.06.2018)
L’increment de llots de depuradores a conseqüència de l’arribada d’un gran nombre de turistes i l’augment de la recollida de la fracció orgànica fan necessari aquest pla fins que la segona fase de la planta de metanització entri en funcionament

Refina la cerca
Entre la data
img

i la data:
img


Del municipi:
Anterior Pàgina 2 De 567   Posterior        Anar a la pàgina