Comunicació i premsaActualitat
El túnel de Sóller serà gratuït (14.12.2017)
El Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears estima el recurs del Consell de Mallorca i anul•la les mesures cautelars que es varen imposar al mes d’agost.

Declarat BIC el jaciment de les Termes romanes de Son Sard (14.12.2017)
El Ple del Consell ha aprovat per unanimitat la declaració de Bé d'Interès Cultural, amb la categoria de zona arqueològica, del jaciment de les Termes romanes de Son Sard, a Son Servera.

El Consell de Mallorca accentua el seu caràcter municipalista i destina 12 milions d’euros més als ajuntaments. (14.12.2017)
2,5 milions d’euros seran per l’Ajuntament de Palma i s’invertiran en millorar equipaments esportius, fer la ciutat més accessible i dotar a la policia local de més recursos.
Un moment del ple

Aprovació inicial del Reglament del Sistema de Biblioteques Públiques de Mallorca (14.12.2017)
El Ple del Consell de Mallorca ha donat llum verda a l’aprovació inicial del Reglament del Sistema Insular de Biblioteques de Mallorca, que proveeix d’un marc legal estable de relació entre la institució i la Xarxa de Biblioteques Municipals de Mallorca. Una nova normativa que permetrà revisar i renovar els convenis de col·laboració entre els ajuntaments i el Consell, i que té la voluntat d’aglutinar biblioteques especialitzades i col·leccions d’interès públic més enllà de les biblioteques municipals.
El vicepresident primer, Francesc Miralles, ha defensat avui el Reglament del sistema bibliotecari de Mallorca durant el Ple del Consell.

Es retira el PECMA del Ple d'avui per modificar el règim de suspensió de llicències (14.12.2017)
La nova proposta pretén ser una transició més adequada entre la Norma Territorial Cautelar i el futur Pla. Serà aprovada al proper ple extraordinari del Consell, dia 22 de desembre.

La programació del Teatre Principal fixa la mirada en la creativitat contemporània (13.12.2017)
La música, el teatre i la dansa estaran representades a 48 espectacles amb 80 funcions de gener a juliol de 2018.

Refina la cerca
Entre la data
img

i la data:
img


Del municipi:
Pàgina 1 De 487   Posterior        Anar a la pàgina