Comunicació i premsaActualitat
Nova edició d’El Jardí Màgic a La Misericòrdia (23.03.2018)
Demà dissabte, 24 de març, s’inaugura El Jardí Màgic, un programa quinzenal d’activitats pensats per a un públic familiar i infantil, que enguany arriba a la cinquena edició. Una iniciativa impulsada del del Departament de Cultura, Patrimoni i Esports del Consell de Mallorca que durà als jardins de La Misericòrdia de Palma una desena d’espectacles de companyies teatrals mallorquines fins al mes de novembre.

Aquestes festes de Pasqua, menja’t Mallorca (23.03.2018)
El Consell posa en marxa una campanya de promoció del producte local de Mallorca aprofitant la celebració de les festes de Pasqua on la gastronomia hi té un paper molt important.

La consellera de Medi Ambient demana al Ministeri que declari la caducitat i arxiu de dues de les prospeccions petrolieres al Mediterrani (23.03.2018)
Des del Departament de Medi Ambient es demana l’arxiu de l’expedient del projecte d’Spectrum i determinar la caducitat del projecte de Repsol. El Consell de Mallorca, com a membre de l’Aliança Mar Blava, ha deixat clara la seva postura contrària a qualsevol prospecció petroliera a la Mediterrània

El Consell inicia el pla d’adequació de la cova del beat Ramon Llull (22.03.2018)
La brigada de Patrimoni Històric del Consell de Mallorca ja fa feina en les tasques de neteja i d’adequació de l’entorn de la cova. És la primera passa fruit del conveni signat entre el Departament de Cultura, Patrimoni i Esports del Consell, l’Ajuntament d’Algaida i la propietat de la cova del beat Ramon Llull, ubicada al puig de Randa. Un acord de col·laboració entre entitats públiques i privades llargament esperat i que permetrà fer accessible aquest bé d’interès cultural a la ciutadania a través d’un programa de visites.

Margalida Puigserver visita les instal·lacions de la nova empresa d'inserció de Càritas a Palma (22.03.2018)
La consellera ha assistit a la inauguració de Eines x Inserció juntament amb la directora insular d'inclusió social de l'IMAS

Palomino inaugura la jornada formativa sobre la nova llei de contractació pública (22.03.2018)
Més de 400 persones es varen inscriure a la jornada. Per aquest motiu, se’n durà a terme una altra específica per a contractació d’obres els propers 10 i 11 d’abril.
Durant la jornada

Refina la cerca
Entre la data
img

i la data:
img


Del municipi:
Pàgina 1 De 525   Posterior        Anar a la pàgina