Comunicació i premsa
Actualitat
La Direcció Insular d’Esports del Consell, present a la cita del Fit Salut Palma 2016 del Parc de la Mar (24.09.2016)
La Direcció Insular d’Esports del Consell de Mallorca està present de manera destacada a la fira del fitnes, la salut i l’esport, Fit Salut 2016, que se celebra aquest cap de setmana al Parc de la Mar de Palma i que organitza l’Institut Municipal d’Esports de Palma. Els monitors del Consell ofereixen activitats de psicomotricitat i multitud de jocs populars, com curses de sacs, escacs gegants o jocs de corda.

El president del Consell de Mallorca assisteix a Raixa a la presentació de l’associació Tramuntana XXI (23.09.2016)
L’acte, que ha comptat amb la participació de més de 200 persones, ha servit per presentar l’associació no lucrativa que neix per treballar en favor de la Serra de Tramuntana des del coneixement i el consens.

S'ajorna el concert de Concha Buika amb la Simfònica (23.09.2016)
El concert que s'havia de celebrar avui, 23 de setembre, a les 21h, al pati del Centre Cultural de la Misericòrdia, a càrrec de l'Orquestra Simfònica de les Illes Balears i la cantant mallorquina Concha Buika, s'ajorna per qüestions de seguretat a causa de les condicions climatològiques d'avui. Aquestes inclemències suposen un risc de seguretat tècnica. Pròximament s'informarà de la nova data del concert.

El Consell de Mallorca i la Universitat de les Illes Balears firmen un acord de col·laboració (23.09.2016)
El president del Consell de Mallorca, Miquel Ensenyat i el rector Magnífic de la Universitat de les Illes Balears, Llorenç Huguet han firmat avui un acord de col·laboració que s'estableix per a desenvolupar la cooperació en un conjunt d'eixos en els camps de la cultura, la docència, la investigació, la formació i les pràctiques de l'alumnat.

L'Agrupació Mallorca de San Pedro visita les instal·lacions de Palau Reial junt amb 32 argentins d'arrels balears. (23.09.2016)
El president del Consell de Mallorca, Miquel Ensenyat i el vicepresident segon i conseller de Participació Ciutadana i Presidència, Jesús Jurado han donat la benvinguda als visitants.

Refina la cerca
Entre la data
img

i la data:
img


Del municipi:
Pàgina 1 De 794   Posterior        Anar a la pàgina