Comunicació i premsaActualitat
Pollentia mostra, un any més, la riquesa de la ciutat romana (21.07.2017)
Aquesta setmana, la ciutat romana de Pollentia ha tornat a obrir les portes per donar a conèixer l’estat actual de les excavacions arqueològiques que s’hi duen a terme. Les excavacions, que estan en marxa des de principis del mes de juliol, compten amb la participació de prop d’un centenar de persones.

Cultura i Presidència formalitzen el traspàs d’actuacions cap a la nova Direcció Insular de Política Lingüística (21.07.2017)
Els vicepresidents, Francesc Miralles i Jesús Jurado, s’han reunit aquest matí a la Misericòrdia per compartir les línies de feina que el Servei de Normalització Lingüística ha desenvolupat durant aquests dos primers anys de legislatura des de la Direcció Insular de Cultura. Aquestes actuacions ara passen a dependre de la nova Direcció Insular de Política Lingüística, adscrita al Departament de Participació i Presidència.

Les festes d'Inca, Alcúdia i Santa Margalida tindran punts d’informació de la campanya No i Punt! (21.07.2017)
Els tres municipis es van adherir a la campanya del Consell de Mallorca per potenciar unes festes lliures d’agressions sexistes i l’han adaptada a la realitat del seu municipi.

Primera reunió de coordinació per la celebració de la festa de l'Estendard i la Diada de Mallorca (21.07.2017)
El Consell de Mallorca i l’Ajuntament de Palma s’han reunit avui per coordinar els actes de cada institució pel 31 de desembre, coincidint la festa de l’Estendard i la Diada de Mallorca.

Segona sessió de la Comissió Assessora Smart Mallorca (21.07.2017)
Durant la reunió d’avui s’han creat quatre grups de treball per analitzar el projecte «Smart Mallorca» del Consell de Mallorca.
Palomino, Bonet, Ginard, Carrillo i Colom

El teatre, el circ i la dansa protagonitzen la producció pròpia del Teatre Principal (20.07.2017)
Les obres teatrals La nit de Catalina Homar, de José Carlos Llop, Darreres paraules, de Carme Riera, l’espectacle de circ Sentinel de Circ Bover i Las Muchísimas de Mariantònia Oliver son les apostes de la programació pròpia del Principal. A aquesta oferta s’afegeixen les coproduccions La classe de Sergio Baos, #Comviure de Diego Ingold i Joan Fullana i Mira Miró de Baal Dansa.

Refina la cerca
Entre la data
img

i la data:
img


Del municipi:
Pàgina 1 De 924   Posterior        Anar a la pàgina