Comunicació i premsa
Actualitat
Departament de Territori i Infraestructures | Comunicació i premsa
Arranca el nou impuls a l’Agència de Disciplina Urbanística (09.10.2015)
Avui s’ha constituït el nou Consell de Direcció de l’Agència de Disciplina Urbanística (ADU). Aquest òrgan està presidit per la consellera Mercedes Garrido.
 

Departament de Cultura, Patrimoni i Esports | Departament de Participació Ciutadana i Presidència | La presidència del Consell | Comunicació i premsa
El president rep en audiència l’ACDIB (09.10.2015)
El president ha rebut en audiència, avui dematí, l’Associació Cultural de Dansa de les Illes Balears (ACDIB), que engloba professionals de la dansa de les illes, i també companyies i estudiants. Han assistit a l’audiència la presidenta, Resu Ragel, el vicepresident, Antonio Campins, i els membres de la junta Eduardo Díaz i Jean-Marc Serrano. Els ha rebut el president, Miquel Ensenyat, acompanyat del vicepresident primer i conseller de Cultura, Patrimoni i Esports, Francesc Miralles, i el director insular de Cultura, Rafel M. Creus.
  Ensenyat, Miralles i Creus amb els membres de ACDIB

Departament de Desenvolupament Local | Departament de Participació Ciutadana i Presidència | La presidència del Consell | Comunicació i premsa
Sóller se suma a la campanya «Repensem Mallorca» (09.10.2015)
El president del Consell de Mallorca, Miquel Ensenyat, va acudir ahir al municipi de Sóller per continuar la presentació de la campanya «Repensem Mallorca» i es va reunir amb el batle de la localitat, Jaume Servera. Es tracta d'una sèrie de trobades amb les quals es pretén detectar les necessitats dels diferents pobles de l'illa i preparar les ajudes que el Consell els pugui brindar.
  Ensenyat davant el Teatre la Defensora Sollerense

Departament de Cultura, Patrimoni i Esports | Departament de Participació Ciutadana i Presidència | Comunicació i premsa
Més de 100 mil infants i joves practicaran esport base amb els programes i serveis del Consell en el curs 2015-2016 (09.10.2015)
L’oferta d’activitats inclosa en el Catàleg de Serveis de la Direcció Insular d’Esports invertirà 746 mil euros durant el curs 2015-2016 per facilitar la pràctica esportiva a tots els escolars de l’illa mitjançant el programa de Jocs Esportius Escolars i manté la dotació de 722 mil euros més en subvencions a les diferents federacions a favor de l’esport escolar federat. A més, s’incentiva la participació en els dos programes anteriors mitjançant dues convocatòries econòmiques als clubs i entitats que participen d’aquest ventall d’activitats esportives.
 

Departament de Benestar i Drets Socials | Departament de Participació Ciutadana i Presidència | Comunicació i premsa
El registre únic d’atenció i acollida als refugiats ja està disponible a la web de l'IMAS (09.10.2015)
Ajuntaments, associacions, entitats i particulars ja es poden inscriure a la web http://www.imasmallorca.net/solidaritatrefugiats per a col•laborar amb les famílies que fugen del conflicte sirià.
 

Departament de Participació Ciutadana i Presidència | Comunicació i premsa
El consell de Mallorca aprova importants mesures econòmiques per a la institució insular (08.10.2015)
Altres temes que s’han abordat durant el ple són la creació d'una comissió d'estudi de la Diada de Mallorca i una aportació extraordinària per a l’ IMAS, l’IHEM i la Fundació del Teatre Principal. També s’han declarat festa d'interès cultural diverses celebracions populars de l’Illa.
 

Refina la cerca
Entre la data
img

i la data:
img


Del municipi:
Pàgina 1 De 611   Posterior        Anar a la pàgina