Comunicació i premsaActualitat
Raixa acull la celebració del Dia Mundial del Cooperativisme (22.09.2017)
Cooperatives agroalimentàries, educatives, culturals, de treball associat, de consum, entre d’altres, que formen part de la Federació de Cooperatives de les Illes Balears, han commemorat el Dia Mundial del Cooperativisme als jardins de Raixa, un espai per compartir valors mediambientals, culturals i econòmics.

La campanya No i punt! del Consell de Mallorca serà present a les Festes des Vermar de Binissalem (22.09.2017)
La campanya No i punt impulsada per la direcció Insular d'Igualtat pretén sensibilitzar i oferir un punt d'informació i d'atenció sobre agressions sexistes a les festes de Mallorca
Vermadors i vermadores donant suport a la campanya

La Misericòrdia acull "Art Forana" i "Hipoderma" dins la Nit de l'Art 2017 de Palma (21.09.2017)
Aquest dissabte, el Centre Cultural la Misericòrdia aportarà cinc propostes diferents a la Nit de l'Art de Palma, dues de les quals s'obriran al públic en motiu d'aquesta cita amb l'art contemporani. "Art Forana" reuneix les propostes artístiques de tres galeries de Sóller, Andratx i Pollença, mentre que "Hipoderma" dóna nom al darrer treball de l'artista felanitxer, Pere Banek.

El Consell Escolar de Mallorca explica el seu pla d’actuació als batles i batlesses (21.09.2017)
El president del CEM, Miquel Oliver, ha presentat aquest dijous la memòria d’activitats de 2016 davant l’Assamblea de Batles i Batlesses de Mallorca i ha exposat el pla d’actuació previst per aquest 2017. Entre els principals projectes hi ha l’elaboració d’un estudi sobre les intervencions educatives que duen a terme els municipis per analitzar bones pràctiques i donar suport als consells escolars municipals.

Campos, Fornalutx i Sineu ja són membres de l’Agència de Defensa del Territori (21.09.2017)
Amb els tres d’avui, l’Agència arriba als 20 ajuntaments membres. Des de principis de legislatura, la quantitat de municipis que hi formen part s’ha triplicat. A més, l’Agència ja controla un terç del territori de l’illa, més de 1200 quilòmetres quadrats.
Garrido i Tugores amb els 3 batles

L’Assemblea de Batles i Batlesses de Mallorca aborda la redacció del PIAT (21.09.2017)
Durant la reunió també s’ha presentat la nova convocatòria de subvencions de l’Impost del Turisme Sostenible, i s’ha presentat un document dels Bombers de Mallorca sobre la implementació de mesures de seguretat als carrers amb l’objectiu de prevenir possibles atemptats.

Refina la cerca
Entre la data
img

i la data:
img


Del municipi:
Pàgina 1 De 942   Posterior        Anar a la pàgina