Comunicació i premsa
Actualitat
La brigada de Patrimoni desmunta amb caràcter d'urgència la maquinària del molí de Son Perera (25.07.2016)
Aquest molí, propietat de l'Ajuntament de Palma, està situat dins el parc públic de Son Perera, entre el Coll d'en Rabassa i el Molinar.

El Consell de Mallorca dona el seu suport a la família de la política ruandesa Victorie Ingabire, actualment presonera política al seu país. (25.07.2016)
El vicepresident segon i conseller de Participació Ciutadana i Presidència Jesús Jurado es va reunir divendres amb la família de la presonera política ruandesa Victorie Ingabire que encapçala l'oposició a l'actual governant Paul Kagame de la minoria tutsi.

La consellera Margalida Puigserver visita els programes de l'IMAS de reinserció de reclusos i ex reclusos (25.07.2016)
La institució insular ha atès durant el 2015 un total de 60 persones de la població penitenciària en el marc d'aquests dos programes.

El Consell opta pel turisme ornitològic per allargar la temporada (25.07.2016)
El conseller d’Economia i Hisenda, Cosme Bonet, i la directora insular de Turisme, Promoció Econòmica i Artesania, Paula Ginard, han presentat la proposta que fa el Consell de Mallorca pel turisme ornitològic que començarà amb l’impuls de la marca Mallorca Birding.
Bonet i Ginard durant la roda de premsa

El taller de restauració de Son Bonet, al servei del patrimoni historicoindustrial (24.07.2016)
El vicepresident primer i conseller de Cultura, Patrimoni i Esports, Francesc Miralles, ha visitat recentment el taller de restauració del Patrimoni Historicoindustrial del Consell, ubicat a l’aeròdrom de Son Bonet. Allà es troben, ara mateix, en procés de restauració peces del molí de Son Llàtzer, de la sínia del Convent de Pollença i de la maquinària de la tafona de Conques (Puigpunyent).
El vicepresident Francesc Miralles durant la visita al Taller de Patrimoni a Son Bonet, guiat per Aina Serrano, coordinadora de la Unitat de Patrimoni Historicoindustrial.

Més de 90 persones participaran enguany en la campanya d’excavacions de Pollentia (24.07.2016)
El vicepresident primer i conseller de Cultura, Patrimoni i Esports, Francesc Miralles, ha conegut de primera mà la campanya d’excavacions 2016 de la ciutat romana de Pollentia. Ho ha fet en motiu de la jornada de Portes Obertes que ha ofert l’equip que dirigeix les prospeccions, teledeteccions i excavacions que es duran a terme fins el 5 d’agost.

Refina la cerca
Entre la data
img

i la data:
img


Del municipi:
Pàgina 1 De 775   Posterior        Anar a la pàgina