Comunicació i premsa
Actualitat
Departament de Participació Ciutadana i Presidència | Departament de Territori i Infraestructures | Comunicació i premsa
Es reprenen les obres de la carretera Campanet- Moscari (30.07.2015)
El director insular d’Infraestructures i Mobilitat, Iñaki Miranda, s’ha reunit amb l’empresa executora de les obres de la Ma-2131, Campanet- Moscari.
 

Departament de Participació Ciutadana i Presidència | Comunicació i premsa
El redimensionament de la carretera Llucmajor-Campos garantirà la seguretat dels usuaris amb un impacte paisatgístic menor (30.07.2015)
La gestió dels residus i la importació de fems centren bona part del Ple
 

Departament de Desenvolupament Local | Departament de Participació Ciutadana i Presidència | Comunicació i premsa
Miquel Ensenyat visita els parcs de Bombers d’Artà, Manacor, Felanitx i Llucmajor (30.07.2015)
El president del Consell de Mallorca, juntament amb el conseller de Desenvolupament Local, Joan Font, i la directora insular d’Emergències, Paola Van Gent, visitaran durant els propers dies tots els parcs de bombers de l’illa amb l’objectiu de presentar-se i conèixer els treballadors d’aquest departament
  Ensenyat i Font amb bombers del parc de Felanitx

Comunicació i premsa
El president del Consell de Mallorca, Miquel Ensenyat, es reuneix amb representants d'associacions i federacions empresarials (28.07.2015)
El president del Consell de Mallorca, Miquel Ensenyat, s’ha reunit avui dematí amb diferents associacions empresarials que agrupen petits, mitjans i grans empresaris. Han acompanyat el president el conseller d'Hisenda, Cosme Bonet, i la consellera de Territori, Mercedes Garrido.
  El president Ensenyat i el conseller Bonet amb els representants de Pimem

Departament de Participació Ciutadana i Presidència | Departament de Territori i Infraestructures | Comunicació i premsa
El Consell modificarà el projecte per a la carretera Ma-19, Campos-Llucmajor (28.07.2015)
El Departament de Territori i Infraestructures també aplicarà una sèrie de mesures per millorar la seguretat del trànsit de la carretera Ma-19, Campos-Llucmajor, mentre es posa en vigor el nou projecte.
 

Departament de Benestar i Drets Socials | Departament de Participació Ciutadana i Presidència | Comunicació i premsa
Ampliat el termini de presentació de convocatòries per als Premis Consell de Mallorca a la Solidaritat i a l'Accessibilitat 2015 (27.07.2015)
Les candidatures per a aquesta vuitena edició dels Premis es poden presentar fins el proper dia 4 d'agost
 

Refina la cerca
Entre la data
img

i la data:
img


Del municipi:
Pàgina 1 De 567   Posterior        Anar a la pàgina