Comunicació i premsa
Actualitat
Els Bombers del Consell de Mallorca adquireixen tres nous vehicles BRP antiincendis (27.05.2016)
Els nous vehicles pesats, utilitzables en diverses situacions tant en entorns rurals, forestals, urbans, industrials i en infraestructures viaries i portuàries, han suposat una inversió de 878.990,20 euros per part del Departament de Desenvolupament Local.

El Consell millorarà l’enllaç entre l’autopista d’Andratx amb la via de cintura (27.05.2016)
Aquest cap de setmana es duran a terme unes millores a l’accés a la via de cintura (Ma-20) des de l’autopista d’Andratx (Ma-1). La intenció és facilitar-hi el trànsit, després dels inconvenients ocasionats en els darrers dies, i que els treballadors de la rehabilitació dels túnels de Gènova treballin amb la màxima seguretat.

El Cor Infantil del Teatre Principal celebra el fi de curs amb «El gegant egoista» (27.05.2016)
El Cor Infantil del Teatre Principal representarà aquest cap de setmana el muntatge musical El gegant egoista, una obra basada en un conte homònim de l’escriptor irlandès Oscar Wilde i amb música del compositor Juan Giménez Cerezo, creada especialment per a l’ocasió.

El Consell destinarà 20 milions del superàvit a «l’economia de Mallorca» a través dels ajuntaments (26.05.2016)
El Ple del Consell ha aprovat destinar part del superàvit de la corporació als ajuntaments de l’illa. En total, seran 20 milions que les entitats locals podran destinar a inversions financerament sostenibles.
El Ple d'avui

El president del Consell rep en audiència al bomber Miquel Ensenyat Morey, guanyador de l’Ironman de Lanzarote (26.05.2016)
El bomber del parc d'Alcúdia finalitzà en primera posició, amb un temps de 9:29:19 hores, en la categoria M 40-44 de la prova disputada el passat 21 de maig.

La Fira del Llibre s’omple d’activitats a partir d’aquest divendres (25.05.2016)
El vicepresident primer i conseller de Cultura, Patrimoni i Esports, Francesc Miralles, ha assistit a la presentació de la XXXIV Fira del Llibre, que se celebrarà del 27 de maig al 5 de juny al Passeig del Born de Palma. Organitzada pel Gremi de Llibreters de Mallorca compta amb el suport del Consell de Mallorca que, enguany, se suma al reconeixement de l’obra de Llorenç Moyà a través de dues publicacions seves, una taula rodona i la recuperació del projecte Poemes a la Sala d’Espera, en una edició dedicada a l’escriptor de Binissalem.

Refina la cerca
Entre la data
img

i la data:
img


Del municipi:
Pàgina 1 De 744   Posterior        Anar a la pàgina