Comunicació i premsaActualitat
Cosme Bonet visita Son Servera (26.05.2017)
Durant la visita, el conseller ha mantingut una trobada amb la batlessa del municipi i ha visitat l'oficina de turisme de Cala Bona.
Bonet, Ginard i Troya

Les emocions dels barris del Llevant de Palma a través de la fotografia (26.05.2017)
El Museu Krekovic acull des d’aquest dijous l’exposició «Les emocions dels nostres barris», el resultat del concurs fotogràfic organitzat des de la Xarxa Socioeducativa de Llevant Sud, en el qual han participat alumnes de centres educatius diferents dels barris de Nou Llevant, la Soledat o es Foners i els veïnats d’aquesta zona de Palma. La mostra reflecteix alguns dels indrets més coneguts del barri, com les xemeneies de Can Ribas o la fàbrica antiga de sabates Gorila.

Més de 100 persones participen a la jornada sobre investigació aplicada a la gestió del patrimoni cinegètic (26.05.2017)
El Servei de Caça del Consell de Mallorca organitzà el passat cap de setmana a Montuïri una jornada formativa amb l’objectiu de donar a conèixer entre els caçadors de l’illa els projectes de recuperació d’algunes espècies.

El Consell de Mallorca i l'Ajuntament de Felanitx signen un conveni per a crear un Espai de Dones (26.05.2017)
Aquesta col·laboració interinstitucional, permetrà la posada en marxa i funcionament de l'Espai de Dones a Felanitx, una iniciativa generada per apropar les polítiques de gènere als ajuntaments i a la ciutadania de Mallorca. L'objectiu principal serà impulsar l'associacionisme femení i l'assessorament als municipis del voltant en matèria d'igualtat.
Signatura del conveni

La façana del Consell de Mallorca llueix la bandera de l’Atlètic Balears amb motiu del seu 75è aniversari (26.05.2017)
El president Miquel Ensenyat ha rebut avui a una representació de l’equip de la Via Cintura de Palma i els ha desitjat molta sort en la fase d’ascens a Segona Divisió.

Estrena de “El perro del hortelano”, de Lope de Vega, per la Compañía Nacional de Teatro Clásico (25.05.2017)
El Teatre Principal acollirà aquest divendres 26 i dissabte 27 de maig el muntatge teatral "El perro del hortelano", original de Lope de Vega, que arriba a Palma de la mà de la Compañía Nacional de Teatro Clásico.

Refina la cerca
Entre la data
img

i la data:
img


Del municipi:
Pàgina 1 De 900   Posterior        Anar a la pàgina