Comunicació i premsaActualitat
El Consorci Serra de Tramuntana Patrimoni Mundial aprova les subvencions d’enguany (26.04.2018)
La quantitat és de 640.000 euros a repartir entre ajuntaments, particulars i entitats sense ànim de lucre. Aquesta xifra es podria veure augmentada amb el romanent de l’exercici anterior.

Els alumnes de l'escola Robert Graves de Deià visiten el Parc de Bombers d'Inca (26.04.2018)
Aquesta visita s'emmarca dins la campanya de prevenció que duu a terme el Consell de Mallorca als municipis de menys de 3.000 habitants
Els alumnes escolten les explicacions dels bombers

L’univers de Mati Klarwein omple la capella de la Misericòrdia (25.04.2018)
El Departament de Cultura, Patrimoni i Esports del Consell de Mallorca organitza la primera exposició que es dedica a Mati Klarwein a Mallorca des de la seva mort, ara fa setze anys. La mostra, comissariada per Gudi Moragues, reuneix 27 quadres de totes les èpoques creatives de Mati, des de 1950, quan va arribar a Deià per primera vegada. L’exposició s’inaugura aquest dijous, a les 19 hores i es podrà visitar fins al 9 de juny.

28 municipis oferiran conferències de la UOM durant dos mesos (25.04.2018)
El Consell de Mallorca torna a donar suport a la iniciativa de la Universitat Oberta per Majors de la UIb per tercer any consecutiu. Amb la col·laboració institucional i entitats privades s’ha pogut dur a terme una programació que intenta satisfer la curiositat i les ganes d’aprendre de les persones majors de 50 anys, oferint un cicle de cinc conferències a 28 municipis de Mallorca.
Foto de grup a les escales de l'edifici de Sa Riera

Es reuneix la mesa de batles i batlesses de la serra de Tramuntana (25.04.2018)
Aquest òrgan és l’espai de debat entre el Consorci Serra de Tramuntana Patrimoni Mundial i els ajuntaments que formen el paisatge cultural de la Serra.
Durant la mesa

Refina la cerca
Entre la data
img

i la data:
img


Del municipi:
Pàgina 1 De 541   Posterior        Anar a la pàgina