Comunicació i premsa
Actualitat
Departament de Participació Ciutadana i Presidència | La presidència del Consell | Comunicació i premsa
José Antonio Reina, respresentant de PROEM-AID, fa una conferència sobre Lesbos al Consell de Mallorca (13.02.2016)
La visita de José Antonio Reina, membre de l’equip espanyol de professionals d’emergències voluntaris a Lesbos ha vingut motivada sobretot per l’interès del President del Consell de Mallorca, Miquel Ensenyat per conèixer de més a prop la situació que s’està vivint en la zona de Lesbos, ja que el Consell ha iniciat un projecte de cooperació a l'illa veïna de Quios.
 

Departament de Cultura, Patrimoni i Esports | Departament de Participació Ciutadana i Presidència | Comunicació i premsa
El vicepresident Francesc Miralles assisteix a la inauguració de la Biblioteca Joan Graves a Deià (12.02.2016)
A l'acte també ha assistit el director insular de Cultura, Rafel M. Creus, una representació del consistori deianenc encapçalat per la batlessa Magdalena López i un gran nombre d'amics i familiars del músic Joan Graves, que va morir el juny de 2015, i a qui el consistori de Deià ret homenatge posant el seu nom a la biblioteca pública del municipi.
 

Departament de Medi Ambient | Departament de Participació Ciutadana i Presidència | Comunicació i premsa
Ampliar el Parc Natural de sa Dragonera amb un àrea marina, una de les principals conclusions de la I Jornada Tècnica celebrada avui (12.02.2016)
Durant la reunió també s’ha acordat millorar la coordinació de totes les figures que regulen la zona per tan de fer una gestió més eficient
 

Departament de Benestar i Drets Socials | Departament de Participació Ciutadana i Presidència | Comunicació i premsa
L'IMAS es reuneix amb el SOIB per parlar d'inserció sociolaboral (12.02.2016)
La presidenta i el vicepresident de l'IMAS han mantingut una trobada amb Maria del Mar Socias, directora gerent del SOIB, centrada en les línies d'actuació per a la inserció laboral de persones amb discapacitat o en risc d'exclusió social
  Margalida Puigserver i Javier de Juan amb els representants de l'IMAS

Comunicació i premsa
El Consell de Mallorca i el Fons Mallorquí de Solidaritat inicien un projecte de cooperació a l'illa grega de Quíos (12.02.2016)
El vicepresident segon i conseller de Participació Ciutadana i Presidència Consell de Mallorca, Jesús Jurado, ha anunciat avui que s'iniciarà un projecte de cooperació amb el Fons Mallorquí de Solidaritat a l'illa de Quíos. Una illa que està rebent milers de refugiats i que es veu saturada per aquesta situació dramàtica. Amb més i mig que portem del 2016, ja sumen 17 mil persones.
 

Departament de Participació Ciutadana i Presidència | La presidència del Consell | Comunicació i premsa
Miquel Ensenyat rep en audiència a José Egea, president del Grup Güell (12.02.2016)
La trobada ha servit per establir un primer contacte entre els representats d’ambdues institucions i per estudiar i valorar possibles vies de col•laboració.
 

Refina la cerca
Entre la data
img

i la data:
img


Del municipi:
Pàgina 1 De 682   Posterior        Anar a la pàgina