Comunicació i premsa
Actualitat
Inaugurada l'exposició de còmics 'Nova onada' a la Misericòrdia (25.10.2016)
El vicepresident i conseller de Cultura, Patrimoni i Esports, Francesc Miralles, ha inaugurat al Centre Cultural la Misericòrdia l'exposició d'autors emergents de les Illes Balears, emmarcada al Festival Còmic Nostrum 2016.

Joves esportistes de Tennis, Ciclisme i Voleibol reben el reconeixement d’Esports del Consell pels seus èxits esportius (25.10.2016)
Un mes més, el vicepresident Francesc Miralles ha entregat distints reconeixements a joves esportius que, gràcies al seu esforç, han aconseguit algun èxit esportiu.
Miralles i Portells amb tots els joves reconeguts

Consell de Mallorca i Govern de les Illes Balears signen un conveni que permetra instal·lar parades d'autobús intel·ligents a Mallorca (25.10.2016)
Les parades intel·ligents permetran informar en temps real dels serveis dels autobusos TIB, i a la vegada de l’actualitat turística i cultural més destacada. Aquesta iniciativa forma part del projecte Smart Island Mallorca.
Palomino i Pons signant el conveni

Highlands Project obri el cicle Concerts a la Petita del Teatre Principal (25.10.2016)
El Teatre Principal inaugurarà demà dimecres el cicle de Concerts a la Petita amb l’actuació de Highlands Project, un jove grup que ha fet de la fusió la seva senya d’identitat.

El patrimoni immaterial i la cultura popular i tradicional, a debat (25.10.2016)
El Consell Assessor de Cultura Popular i Tradicional de les Illes Balears organitza les Primeres Jornades entorn aquesta matèria, per tal de definir-ne aspectes conceptuals i normatius.
El vicepresident Francesc Miralles, la directora insular de Patrimoni, Kika Coll amb representants de la Conselleria de Cultura del Govern balear, l'Ajuntament de Palma i el Consell Assessor de Cultura Popular i Tradicional de les Illes Balears.

La Junta Rectora del Consorci Serra de Tramuntana aprova el pressupost 2017 (24.10.2016)
El vicepresident i conseller de Cultura, Patrimoni i Esports ha presidit la reunió de la Junta Rectora del Consorci Serra de Tramuntana Patrimoni Mundial. Durant la trobada, s’ha aprovat el pressupost per al 2017 i el reglament de la mesa de batles de la Serra, entre d’altres iniciatives.

Refina la cerca
Entre la data
img

i la data:
img


Del municipi:
Pàgina 1 De 810   Posterior        Anar a la pàgina