Comunicació i premsaActualitat
El Consell de Mallorca i la UIB estudien obrir Raixa als investigadors (07.12.2017)
El Consell de Mallorca i la Universitat de les Illes Balears estudien fórmules per obrir la finca de Raixa als investigadors i als projectes de recerca de la Universitat, així com per establir línies de col·laboració orientades a millorar el coneixement i gaudi de la finca, a través de la senyalització i difusió dels valors naturals, paisatgístics i culturals.

El Consell reprèn el pla d’actuacions integral del monestir de Bellpuig (05.12.2017)
El vicepresident primer, Francesc Miralles, ha informat que el Consell ja disposa de 1,1 milions d’euros per fer front a les inversions compromeses i ha detallat les diferents actuacions previstes, consensuades amb l’Ajuntament d’Artà. A les tasques de manteniment urgent, autoritzades aquest passat mes d’octubre, se suma un Pla d’intervenció que ha aprovat avui la Comissió Insular de Patrimoni Històric, valorat en 60.000 euros i que executarà la Brigada de Patrimoni del Consell a partir del pròxim mes de gener. Paral·lelament, s’impulsaran els projectes de millores en l’accessibilitat i la mobilitat del conjunt patrimonial, un programa d’intervencions arqueològiques, així com un projecte d’interpretació d’aquest Bé d’Interès Cultural.

El ple del Consell de Mallorca ha ratificat avui assumir el traspàs de funcions i competències en matèria de Serveis Socials. (05.12.2017)
D’aquesta manera es dona compliment a l'Estatut d'Autonomia, i permetrà gestionar millor les necessitats de la ciutadania des de la proximitat dels Consells Insulars. El traspàs de competències entrarà en vigor administrativament a partir de dia 1 de gener de 2018.
Un moment del ple

Nadales i xocolatada al Consell de Mallorca (05.12.2017)
Dijous, a les 18 hores tindrà lloc l’encesa de llums de Nadal de la façana de Palau Reial, la seu del Consell de Mallorca.

Torna El pic, un apunt sobre paraules (05.12.2017)
El pic, un apunt sobre paraules és un programa radiofònic que s’inicià fa una dècada a Ona Mallorca i que a partir d’avui retorna a IB3 Ràdio, dins del magazin “Al Dia”. La directora insular de Política Lingüística, Aina Sastre, ha participat avui en la primera edició, juntament amb Carme Planells, tècnica d’Assessorament Lingüístic del Consell de Mallorca i conductora del programa.
Aina Sastre i Carme Planells amb el locutor Rafel Gallego durant el programa

El Consell de Mallorca exhibeix al públic un neixement de l’escultor d’Artà Pere Pujol. (05.12.2017)
Fins ara el grup escultòric s’exposava a dependències interiors de la institució sense accès al gran públic.
Neixament de Pere Pujol

Refina la cerca
Entre la data
img

i la data:
img


Del municipi:
Pàgina 1 De 485   Posterior        Anar a la pàgina