Comunicació i premsa
El Consell torna apostar pel turisme cultural a la fira turística ITB de Berlín (07.03.2018)


Cosme Bonet i Paula Ginard han explicat que Mallorca és “molt més que sol i platja perquè hi ha productes amb valor afegit que aporten un turisme més responsable”.


A la visita a l'stand de Mallorca
A la visita a l'stand de Mallorca
La cultura i el patrimoni han estat els protagonistes de la fira internacional de turisme ITB a Berlín. Durant el dia d’avui, el Consell de Mallorca ha seguit apostant pels productes culturals amb l’objectiu de potenciar un turisme més responsable i que ens visiti fora de temporada”, segons ha manifestat el conseller d’Economia i Hisenda, Cosme Bonet.  


El conseller i Paula Ginard, directora insular de Turisme, han presentat la campanya Mallorca Inspira Cultura durant la roda de presentancions que han duit a terme les quatre illes de l’arxipèlag balear. En aquest sentit, Bonet ha afirmat que “el turisme cosmopolita que s’interessa pel patrimoni, la cultural i la gastronomia és respectuó amb l’entorn i, a més a més, sol visitar l’illa fora de la temporada alta”. 


El Consell de Mallorca rebrà les competències en promoció turística a partir del proper dia 1 d’abril. A partir d’aquest moment, la institució insular serà “qui marcarà la línia en la promoció de la nostra illa i seguirem apostant per les temporades baixa i mitjana”.  


Sobre si encara és necessari seguir fent promoció, el conseller ha explicat que sí però que “la promoció ha d’explorar nous mercats i ens hem de dirigir a un turisme de més qualitat”. A més, “hem de tenir en compte l’advertència sobre que els nostres principals competidors s’estan recuperant”. 


Durant la jornada, que ha estat molt aprofitosa, també s’han mantingut distintes trobades i reunions amb empreses del sector turístic, amb ajuntaments que eren presents a la fira i amb representants de la patronal hotelera de l’illa.   

Documents relacionats