Comunicació i premsa
El Departament de Medi Ambient contractarà 10 persones joves desocupades com a treballadors i treballadores agroforestals a través del programa SOIB JOVE FORMACIÓ I OCUPACIÓ (03.01.2018)


Amb aquesta formació, l’alumnat treballador assolirà les competències necessàries per desenvolupar l’ocupació agroforestal amb una experiència laboral real.


Imatge
Imatge
El proper dia 31 de gener de 2018 iniciarà el projecte Sa Tanca de Son Amer I gestionat pel departament de Medi Ambient, amb la participació del SOIB i el cofinançament del Fons Social Europeu a través del Programa Operatiu d’Ocupació Juvenil per al període 2014-2020


Sa Tanca de Son Amer I és un projecte mixt d’ocupació i formació destinat a persones joves desocupades de Garantia Juvenil on tendran l’oportunitat de formar-se i treballar d’acord amb els objectius d’aprenentatge de dos certificats de professionalitat complets: AGAR 0309 Activitats auxiliars en conservació i millora de forests i AGAX 0208 Activitats auxiliars en agricultura.


Amb aquesta formació, l’alumnat treballador assolirà les competències necessàries per desenvolupar l’ocupació agroforestal amb una experiència laboral real.


Les persones participants seran personal treballador del Consell de Mallorca amb un contracte de formació i aprenentatge durant 9 mesos. Durant el temps d’execució i contractació,  duran a terme una obra d’interès general i social a  la finca pública de Son Amer a Escorca i estaran capacitades per  dur a terme tasques  com el  maneig de desbrossadora, muntatge de sistemes de reg, maneig de productes fitosanitaris i adobs, plantació, sembra i cultiu de plantes, recollida de productes agrícoles, maneig de motocultor, i manteniment d’instal·lacions agroforestals, etc..


El projecte també preveu la contractació d’una persona per la direcció del projecte i una persona com a docent de l’ofici.


Els requisits que han de complir les persones per poder participar del projecte són les següents:


-          Estar inscrit/a en el SOIB com a demandant d’ocupació aturat/da.


-          Ser beneficiari/ària de Garantia Juvenil


-          Tenir 18 anys i menys de 30.


-          Complir els requisits establerts a la normativa reguladora del contracte de formació i aprenentatge


Les persones que no tenguin demanda d’ocupació o no estiguin inscrites a  Garantia Juvenil  han de dirigir-se a la seva oficina del SOIB per sol·licitar-ho.


Des del Consell de Mallorca cercam  persones interessades en formar-se i treballar en l’ocupació agroforestal i que compleixin els requisits anteriors.


Per a més informació podeu contactar amb la Unitat de Formació del Departament de Medi Ambient fins el dia 12 de gener de 2018,  entre les 9.00 i les 14.00 h  a través del telèfon 971173656, o a través del correu electrònic fclar@conselldemallorca.net

Documents relacionats
Fotografies