Comunicació i premsaActualitat
Clara Hammerl recupera el seu lloc a la història (17.12.2017)
El Consell de Mallorca i l'Ajuntament de Pollença inauguren un bust de Clara Hammerl realitzat per l'escultora Georgina Gamundí, a la plaça dels Seglars de Pollença, on l'homenatjada va viure i va desenvolupar la seva besant financera i pedagògica. Una iniciativa que forma part de la campanya de la direcció insular d'Igualtat, Mallorca té nom de dona.

Carlos Garrido anima a la població mallorquina a cercar el talaiòtic que tenen dins durant el pregó de festes de la Diada de Mallorca (16.12.2017)
L'escriptor i periodista, Carlos Garrido i per un dia pregoner de la Diada, ha volgut destacar la importància de conectar amb l'essència mallorquina malgrat els signes de la Mallorca contemporània, "essent conscients d'on venim i qui som" durant un dia d'actes populars a la plaça de la Vila d'Alaró.

L'IMAS presenta la nova Oficina d'Informació a la Persona Major que començarà a funcionar el gener (15.12.2017)
Durant el ple de l'Observatori de les Persones Majors s'ha donat a conèixer el protocol d'actuació davant les situacions de maltractament domèstics i autonegligència

El Consell destina 423.000 € a dotar de serveis, material i millores en equipaments a la Xarxa de Biblioteques de Mallorca aquest 2017 (15.12.2017)
Un pressupost que inclou 93.000 euros en inversions en millores d’equipaments per a les biblioteques municipals, on s’han programat 317 activitats i s’ha subministrat llibres i material audiovisual per valor de 165.000 euros. Un balanç que s’ha donat a conèixer en motiu de la trobada anual dels representants de la Xarxa de Biblioteques de Mallorca, que s’ha celebrat aquest divendres a Algaida.

Encontre-cafè de regidors i regidores de Participació Ciutadana (15.12.2017)
Regidors i regidores de Participació Ciutadana dels municipis de Mallorca es reuneixen amb amb el conseller de Participació Ciutadana i Presidència, Jesús Juradoi la directora insular, Maria Amengual en un encontre-cafè al Centre Cultural de la Misericòrdia.

L’oferta d’ocupació pública del Consell ascendeix a 78 places al 2017 (15.12.2017)
Aquestes places es repartiran en 47 per a concurs d’oposició i 31 per a promoció interna. Després de més de 10 anys, el Consell tornarà a convocar oposicions a l’administració general
Palomino i Morey durant la roda de premsa

Refina la cerca
Entre la data
img

i la data:
img


Del municipi:
Pàgina 1 De 488   Posterior        Anar a la pàgina