IgualtatActualitat
Margalida Jofre també té el seu còmic de «Mallorca té nom de dona» (04.02.2018)
La primera presidenta i creadora de l'Associació de Persones Sordes de Mallorca (ASPM) ha estat una de les protagonistes de la campanya de la direcció insular d'Igualtat "Mallorca té nom de dona" junt amb Clara Hammerl. Aquest cap de setmana s'ha fet la presentació, a la mateixa associació, del còmic «Margalida Jofre. Una dona que va rompre barreres».

Alaró acull la primera entrega de premis de les Gloses per la Igualtat (02.02.2018)
8 persones participants han recollit el guardó durant la ceremònia d'entrega de premis al Teatre d'Alaró, per les seves gloses per la Igualtat guanyadores dels concursos del 2017 a Alaró i Manacor. Un concurs impulsat per la direcció insular d'Igualtat i que té com a objectiu potenciar l'aparició de dones glosadores i fomentar una temàtica no masclista a les gloses.
Foto de grup

Més de 3300 persones van passar pels punts d'informació de la campanya No i Punt a Mallorca durant l'estiu (30.01.2018)
El vicepresident segon i conseller de Participació Ciutadana i Presidència, Jesús Jurado i la directora insular d'Igualtat, Nina Parrón, han presentat l'avaluació de la campanya de No i Punt duita a terme per la direcció insular d'igualtat, que ha estat present a 37 festes d'estiu de 34 municipis.

Estudiants del Cicle formatiu de Promoció d'Igualtat de gènere visiten el Consell de Mallorca per conèixer les polítiques d'igualtat (16.01.2018)
Noies i nois del primer curs del Cicle formatiu de Promoció d'Igualdad de gènere del CIFP Son Llebre de Marratxi, han visitat avui les instal·lacions de la seu del Consell de Mallorca acompanyats per la directora insular d'Igualtat, Nina Parrón.

La campanya «No i punt!» torna a setze municipis de Mallorca per Sant Antoni (15.01.2018)
Les primeres festes multitudinàries i populars de l’any comencen amb els foguerons de Sant Antoni. El Consell de Mallorca, per recordar el missatge que s’ha difós durant les revetles d’estiu, ha distribuït unes banderoles de la campanya «No i punt» entre setze ajuntaments que n’han sol·licitat.
Banderola de No i Punt a Capdepera

El comitè d’Igualtat aprova el pla que durà al Consell de Mallorca a ser una institució més igualitària (09.01.2018)
Amb l'aprovació del Pla d'igualtat per part del comitè d'Igualtat del Consell de Mallorca, el departament de Participació Ciutadana i Presidència fa una pasa més per l'aprovació final en el Ple. Un fet que comportarà més mitjans per una aplicació real i efectiva de la igualtat entre dones i homes als llocs de treball de la institució.

Refina la cerca
Entre la data
img

i la data:
img


Del municipi:
Anterior Pàgina 2 De 6   Posterior        Anar a la pàgina