IgualtatActualitat
«No solo duelen los golpes» al teatre de Calvià (05.06.2018)
La direcció insular d'Igualtat amb la col·laboració de l'IBDona i l'ajuntament de Calvià ha duit a la monologuista Pamela Palenciano al Teatre Sa Societat de Calvià dins del Pacte ciutadà per una Mallorca lliure de violències masclistes.

Una dona ha de cotitzar 11 anys més que un home per cobrar la mateixa pensió. És això violència de gènere? (28.05.2018)
Sota aquest lema el departament de Participació Ciutadana i Presidència inicia una campanya mensual de sensibilització i reflexió sobre la violència simbòlica cap a les dones a través de la campanya "És això violència de gènere?". Totes les reflexions i debats es dirigiran a través de la web de participació ciutadana del Consell de Mallorca www.entretothom.net.
Cartelleria primera fase de la campanya

La campanya «No i punt!» serà present a trenta-cinc municipis de Mallorca per prevenir agressions sexistes durant les festes (11.05.2018)
La campanya de sensibilització i prevenció per unes festes lliures d’agressions sexistes, sexuals i homòfobes «No i punt!», repeteix enguany amb més material didàctic, activitats que incentivin la implicació tant d’homes com de dones i amb una xarxa de pobles més coordinada. El vicepresident segon i conseller de Participació Ciutadana i Presidència, Jesús Jurado, i la directora insular d’Igualtat, Nina Parrón, han presentat la segona edició de la campanya «No i punt!» 2018.

12 ajuntaments i 8 associacions feministes es reuneixen amb l'IBDONA i el Consell de Mallorca per debatre accions a favor del Pacte d'Estat en matèria de violència de gènere (11.05.2018)
Rosa Cursach per l'Institut Balear de la Dona, Nina Parrón per la Direcció Insular d'Igualtat del Consell de Mallorca i Aligi Molina per la Regidoria d'Igualtat de l'Ajuntament de Palma, han convocat una trobada amb municipis i entitats feministes de Mallorca al Centre Flassaders de Palma, per tractar la situació actual envers el Pacte d'Estat en matèria de violència de gènere.

El Ple del Consell de Mallorca dona tot el seu suport a la víctima de "La manada" (10.05.2018)
La institució s'uneix al clam popular davant una sentència judicial que no comparteix i reivindica el dret que tota dona té a la seva plena llibertat i ressalta que a Mallorca no es tolera cap tipus d'agressió sexista ni de cap altra naturalesa contra cap dona. Així ho ha llegit la consellera electa Mercè Bujosa, en nom de tots els membres del ple del Consell de Mallorca a la declaració institucional que ha obert la sessió.

La integració de les persones amb diversitat funcional en els espais ordinaris és vital (09.05.2018)
La Direcció Insular d’Igualtat, amb la col·laboració de la Direcció Insular de Persones amb Discapacitat, han organitzat unes jornades per reflexionar sobre la situació de les dones amb diversitat funcional i posar de manifest les capacitats d’aquest col·lectiu.
Ponents i autoritats durant la jornada

Refina la cerca
Entre la data
img

i la data:
img


Del municipi:
Anterior Pàgina 2 De 9   Posterior        Anar a la pàgina