IgualtatActualitat
Margarita Jofre, primera dona que fundà una associació a tot l'Estat, ja té una placa commemorativa a Andratx (05.08.2017)
Es tracta de la primera presidenta de l'Associació de Persones Sordes de Mallorca que enguany celebra el seu 75 aniversari i juntament amb les institucions com el Consell de Mallorca i l'Ajuntament d'Andratx s'ha volgut recordar el seu llegat.
Descoberta de la placa de Margarita Jofre a la seva casa natal

L'Associació de Persones Sordes de Mallorca celebra el seu 75 aniversari amb nous reptes (05.08.2017)
En un paratge tan especial com la clastra de Raixa es van reunir més de 300 persones sordes de Mallorca i d'arreu de l'Estat per a celebrar l'aniversari de l'associació creada per Margarita Jofre ara ja fa 75 anys. A l'acte també hi van assistir autoritats del Consell de Mallorca i del Govern de les Illes Balears.

Les festes de Selva, Colonia de Sant Jordi i Sencelles tindran punts d'informació de la campanya No i Punt! (04.08.2017)
Els tres municipis, estan adherits a la campanya del Consell de Mallorca per potenciar unes festes lliures d'agressions sexistes i l'han adaptada a la realitat del seu municipi.

“Felicit a l'associació per seus 75 anys de lluita pels drets de les persones sordes com a moviment associatiu” (01.08.2017)
El president del Consell de Mallorca, Miquel Ensenyat ha presentat, juntament amb el director insular de Presidència i Relacions Institucionals, Marc Herrera i la presidenta de l'Associació de Persones Sordes de Mallorca (APSM), Ana Maria Ruiz, l'acte de celebració del 75 aniversari de l'associació a la finca de Raixa.
Toni Bonet, Ana Maria Ruiz, Miquel Ensenyat i Marc Herrera

Refina la cerca
Entre la data
img

i la data:
img


Del municipi:
Anterior Pàgina 2 De 2          Anar a la pàgina