IgualtatActualitat
Jornades de sensibilització “Envellir en femení” a Manacor (10.11.2017)
La jornada "Envellir en femení" que ha tingut lloc al centre sociocultural de Manacor, està impulsada pel departament de Participació Ciutadana i Presidència i organitzada per l'Associació de Dones de les Illes Balears per la Salut a través de Dona Sana.
Cartell Jornades

El Consell de Mallorca participa a la tercera Taula Local contra la violència masclista organitzada per l’ajuntament de Felanitx dins de les activitat programades pel 25 de novembre (03.11.2017)
La directora insular d'Igualtat Nina Parrón i l'agent d'igualtat de l'Espai de Dones de Felanitx han participat avui a la tercera taula local contra la violència masclista de l'Ajuntament de Felanitx. Una iniciativa que des del Consell de Mallorca és valora molt positivament i que demostra com d'imporant és oferir eines als ajuntaments que els facilitin i promoguin la implantació de polítiques d'igualtat i també activitats de sensibilització cap a la seva població.

"Si les dones tenen un sostre de vidre, les dones amb diversitat funcional el tenim de ciment" (31.10.2017)
Són declaracions de la senadora Pilar Lima durant la taula rodona organitzada per la direcció insular d'Igualtat, que va tenir lloc ahir sobre "Dones diverses i apoderades". Una taula on també hi participaren la directora d'IB3 Ràdio, Mar Cerezález i la directora insular d'Igualtat del Consell de Mallorca, Nina Parrón.
Durant la taula rodona

Més d’una trentena d’ajuntaments ja s'han adherit a l'Estratègia local per a la igualtat entre homes i dones (05.10.2017)
Una proposta impulsada pel Departament de Participació Ciutadana i Presidència, del qual depèn la Direcció Insular d'Igualtat i que coordina l'aplicació de les polítiques de gènere a tot Mallorca a través de la col·laboració amb els ajuntaments, sumant esforços, per multiplicar-ne els efectes.

El Consell de Mallorca mostra el seu rebuig a les agressions sexistes denunciades a Felanitx (01.09.2017)
Com a institució compromesa amb la lluita contra la violència de gènere i la igualtat, el Consell ofereix tot el seu suport a les noies que van sofrir agressions, una d'elles física per part de 4 homes que van deixar-la inconscient i a l'altra, per tocaments no desitjats per part dels mateixos agressors, hores abans, durant les festes de Felanitx. Les felicitem per la seva valentia i denunciar els fets.
Campanya No i Punt!

Refina la cerca
Entre la data
img

i la data:
img


Del municipi:
Anterior Pàgina 2 De 4   Posterior        Anar a la pàgina