IgualtatActualitat
Més d’una trentena d’ajuntaments ja s'han adherit a l'Estratègia local per a la igualtat entre homes i dones (05.10.2017)
Una proposta impulsada pel Departament de Participació Ciutadana i Presidència, del qual depèn la Direcció Insular d'Igualtat i que coordina l'aplicació de les polítiques de gènere a tot Mallorca a través de la col·laboració amb els ajuntaments, sumant esforços, per multiplicar-ne els efectes.

El Consell de Mallorca mostra el seu rebuig a les agressions sexistes denunciades a Felanitx (01.09.2017)
Com a institució compromesa amb la lluita contra la violència de gènere i la igualtat, el Consell ofereix tot el seu suport a les noies que van sofrir agressions, una d'elles física per part de 4 homes que van deixar-la inconscient i a l'altra, per tocaments no desitjats per part dels mateixos agressors, hores abans, durant les festes de Felanitx. Les felicitem per la seva valentia i denunciar els fets.
Campanya No i Punt!

«No i punt!», també en l’oci nocturn d’Alcúdia (24.08.2017)
L’Ajuntament d’Alcúdia ha duit més enllà de les revetles d’estiu la campanya «No i punt!», impulsada per la Direcció Insular d’Igualtat amb la col·laboració del gremi d’hotelers i les associacions de taxistes. Avui s’han presentat les accions que es duran a terme, com ara fullets informatius en diversos idiomes que es podran trobar a les oficines de turisme i a més de seixanta hotels i 45 taxis amb l’emblema a les portes del vehicle.

20 dones participen en el primer taller d'autodefensa feminista WEN-DO a Montuïri (16.08.2017)
Es tracta del primer taller que s'ofereix dins de la campanya No i Punt! de la direcció insular d'Igualtat i que tots els ajuntaments adherits a la campanya poden sol·licitar gratuïtament. El pròxim serà demà a Sant Joan, a Sencelles el dia 31 d'agost i Inca al setembre.
Classe d'autodefensa feminista WEN-DO dins la campanya No i Punt!

El Consell de Mallorca dóna el seu suport a les dues noies agredides sexualment a les festes del Much (16.08.2017)
Des del Consell de Mallorca donem el nostre suport a les dues joves que han denunciat agressions sexuals durant les festes del Much, de Sineu i refusem tot tipus de violència sexista i sexual.
Material sensibilitzador campanya No i Punt!

La campanya «No i punt!» continua durant l’estiu i s’amplia (14.08.2017)
Les festes de Porreres i les d’Alaró tindran avui vespre un punt d’informació i banderoles de la campanya «No i punt!» del Consell de Mallorca. Montuïri i Sant Joan també es preparen per a les festes i oferiran, gràcies a la campanya, un taller de dues hores i mitja d’autodefensa feminista WEN-DO al llarg d’aquesta setmana.

Refina la cerca
Entre la data
img

i la data:
img


Del municipi:
Pàgina 1 De 2   Posterior        Anar a la pàgina