IgualtatActualitat
«Jo som perquè foren» a Sóller (12.03.2018)
Les actrius Lluki Portas i Núria Sbert, sota la direcció de Vicka Duran, interpreten els textos fundacionals del feminisme a través de les fetes de dones rellevants en la lluita dels drets de les dones; com Olímpia de Gouges, Sojourner Truth, Clara Zetkin, Clara Campoamor i Aurora Picornell.

El Consell de Mallorca penja més de 60 banderoles arreu de l'illa (07.03.2018)
El president del Consell de Mallorca, Miquel Ensenyat, el vicepresident segon i conseller de Participació Ciutadana i Presidència, Jesús Jurado i la directora insular d'Igualtat, Nina Parrón han despenjat la banderola amb motiu del 8 de març Dia Internacional de les Dones sota el lema "Escalant cap a la igualtat" a la façana de la seu del Consell de Mallorca.

El Consell de Mallorca presenta el quadre de la filla Predilecta, Aurora Picornell (06.03.2018)
Un acte que pretén commemorar la figura d'una dona compromesa i lluitadora per la llibertat i la democràcia que va ser assassinada per les seves idees. Avui la sala de plens del Consell ha acollit la presentació del quadre realitzat per la pintora Sandra de Jaume que el president del Consell de Mallorca i el conseller de Participació Ciutadana i Presidència, Jesús Jurado han estat els encarregats de descobrir. Aquest acte forma part de la programació del 8 de març del Consell de Mallorca.
Miquel Tortella, familiar d'Aurora Picornell

Març, el mes de les dones i la igualtat real (28.02.2018)
El vicepresident segon i conseller de Participació Ciutadana i Presidència, Jesús Jurado, i la directora insular d’Igualtat, Nina Parrón, han presentat les nombroses activitats que tindran lloc durant el mes de març a més de trenta municipis de Mallorca, gràcies a la coordinació entre la Direcció Insular d’Igualtat, els ajuntaments implicats a través dels espais de dones i les associacions de dones.
Cartell Dia internacional de la Dona

El masclisme ha canviat per seguir igual (23.02.2018)
Aquestes són les declaracions de Miguel Lorente, metge forense, professor de la universitat de Granada i exdelegat del Govern en violència de gènere, durant la seva conferència «Me remito al mito: normalidad y violencia de género», organitzada per la Direcció Insular d’Igualtat i que forma part de la campanya «Estimar no és controlar».

"Estimar no és controlar" una campanya per afavorir relacions afectives igualitàries i sanes (09.02.2018)
Amb aquesta campanya, que han presentat el president Miquel Ensenyat i el conseller de Participació Ciutadana i Presidència, Jesús Jurado i la directora insular d'Igualtat, Nina Parrón; el Consell de Mallorca aprofita una celebració com la de Sant Valentí, el tema principal de la qual és l’amor, per sensibilitzar la ciutadania sobre la prevenció de la violència masclista i per fomentar unes relacions afectives sanes, basades en el respecte, la independència i la igualtat.

Refina la cerca
Entre la data
img

i la data:
img


Del municipi:
Pàgina 1 De 6   Posterior        Anar a la pàgina