IgualtatActualitat
Projecció del documental “La maleta de Marta” contra la violència de gènere (20.11.2017)
La projecció del documental s'ha inclòs al programa d'activitats del Departament de Participació Ciutadana i Presidència del Consell de Mallorca al voltant de la commemoració del 25N que compta amb la col·laboració de 22 ajuntaments i d'Amnistia Internacional. Durant el dijous i divendres i amb motiu del Dia Internacional contra la Violència de Gènere, el Consell de Mallorca i Amnistia Internacional IllesBalears projectaran el documental “La maleta de Marta” a Inca, Felanitx i Calvià durant unes jornades contra la violència i a favor de la igualtat.
Amnistia Internacional

22 pobles de Mallorca participen a les activitats del 25 de novembre del Consell de Mallorca (15.11.2017)
El vicepresident segon i conseller de Participació Ciutadana i Presidència, Jesús Jurado i la directora insular d'Igualtat Nina Parrón han presentat la campanya institucional pel "Dia internacional de l'Eliminació de la Violència contra les dones, que es dirigeix sobretot als joves. També s'ha presentat el programa d'activitats que es desenvoluparan durant els mesos de novembre i desembre.

Presentació del còmic "Clara Hammerl. Caminant cap a la igualtat" de Nívola Uyá a la XXXVI Fira d'artesania de Pollença (10.11.2017)
El vicepresident segon i conseller de Participació Ciutadana i Presidència, Jesús Jurado i la directora insular d'Igualtat, Nina Parrón a la presentació del còmic de Mallorca té nom de dona, dedicat a Clara Hammerl; realitzat per la il·lustradora Nívola Uyá que ha firmat exemplars després de la presentació.

Jornades de sensibilització “Envellir en femení” a Manacor (10.11.2017)
La jornada "Envellir en femení" que ha tingut lloc al centre sociocultural de Manacor, està impulsada pel departament de Participació Ciutadana i Presidència i organitzada per l'Associació de Dones de les Illes Balears per la Salut a través de Dona Sana.
Cartell Jornades

El Consell de Mallorca participa a la tercera Taula Local contra la violència masclista organitzada per l’ajuntament de Felanitx dins de les activitat programades pel 25 de novembre (03.11.2017)
La directora insular d'Igualtat Nina Parrón i l'agent d'igualtat de l'Espai de Dones de Felanitx han participat avui a la tercera taula local contra la violència masclista de l'Ajuntament de Felanitx. Una iniciativa que des del Consell de Mallorca és valora molt positivament i que demostra com d'imporant és oferir eines als ajuntaments que els facilitin i promoguin la implantació de polítiques d'igualtat i també activitats de sensibilització cap a la seva població.

Refina la cerca
Entre la data
img

i la data:
img


Del municipi:
Pàgina 1 De 3   Posterior        Anar a la pàgina