IgualtatActualitat
Comencen els tallers d’autodefensa feminista Wen-Do dins la campanya «No i punt!» (18.07.2018)
Una de les ofertes que fa la Direcció Insular d’Igualtat als quaranta-sis ajuntaments adscrits a la campanya «No i punt!», són els tallers gratuïts d’autodefensa feminista Wen-Do per a les nines i dones enfocats a les festes. Una iniciativa que es repeteix de l'any passat i a la que s'hi van apuntar 188 alumnes.

L'equip de govern del Consell de Mallorca dona suport a la demanda de les dones i nines de Manacor a participar al ball tradicional d'Indis i Moretons (04.07.2018)
Un ball tradicional, que com molts altres de la illa, només hi poden participar nins o homes i que amb el pas del temps i la lluita per la igualtat de les dones, moltes tradicions s'han adaptat a una nova realitat, on les dones tenen un paper actiu i sobretot, visible, en la societat.

Una cançó d'estiu tolerant i sense masclismes (28.06.2018)
Seguint amb la campanya per una Mallorca lliure d'agressions sexistes No i Punt!, el departament de Participació Ciutadana i Presidència, a través de la direcció insular d'Igualtat, presenta una cançó d'estiu que sonarà a les revetlles dels 46 municipis adherits a la campanya i totes les ràdios de Mallorca.

El Consell de Mallorca i l'Ajuntament de Sóller signen un conveni per a crear un Espai de Dones (27.06.2018)
Aquesta col·laboració interinstitucional, permetrà la posada en marxa i funcionament d'un Espai de Dones a Sóller; una iniciativa generada per apropar les polítiques de gènere als ajuntaments i a la ciutadania de Mallorca. L'objectiu principal de l'espai, serà impulsar l'associacionisme femení i l'assessorament als municipis del voltant en matèria d'igualtat.
Jurado i Servera durant la signatura del conveni

Quatre municipis de Mallorca pinten la senyera Trans a bancs i carrers dels seus municipis a favor del col·lectiu LGTBI (26.06.2018)
Per avançar de manera ferma i real, dins el marc de l'Estratègia Local per a la igualtat de la Direcció Insular d'Igualtat del Consell de Mallorca, s'ha coordinat des del Comitè comarcal nord format per Alcúdia, Pollença, Muro i sa Pobla; tot un seguit d'accions i actes, durant el mes de juny, desenvolupant polítiques decisives en favor del col·lectiu LGTBI.
Banc pintat a Sa Pobla

Capdepera canvia dos carrers i recupera la historia de les gabellines amb la campanya "Mallorca té nom de dona" (12.06.2018)
L'any de Dorothea Bate de la campanya de la direcció insular d'Igualtat, es centra en el municipi de Capdepera. Una iniciativa que l'ajuntament ha fet seva i ha col·laborat en fer-la gran, amb la presentació del llibret de les "Gabellines, les primeres a emancipar-se" on es recupera la història de nou dones i el canvi de nom de dos carrers del municipi.

Refina la cerca
Entre la data
img

i la data:
img


Del municipi:
Pàgina 1 De 9   Posterior        Anar a la pàgina