IgualtatActualitat
La campanya «No i punt!» serà present a trenta-cinc municipis de Mallorca per prevenir agressions sexistes durant les festes (11.05.2018)
La campanya de sensibilització i prevenció per unes festes lliures d’agressions sexistes, sexuals i homòfobes «No i punt!», repeteix enguany amb més material didàctic, activitats que incentivin la implicació tant d’homes com de dones i amb una xarxa de pobles més coordinada. El vicepresident segon i conseller de Participació Ciutadana i Presidència, Jesús Jurado, i la directora insular d’Igualtat, Nina Parrón, han presentat la segona edició de la campanya «No i punt!» 2018.

12 ajuntaments i 8 associacions feministes es reuneixen amb l'IBDONA i el Consell de Mallorca per debatre accions a favor del Pacte d'Estat en matèria de violència de gènere (11.05.2018)
Rosa Cursach per l'Institut Balear de la Dona, Nina Parrón per la Direcció Insular d'Igualtat del Consell de Mallorca i Aligi Molina per la Regidoria d'Igualtat de l'Ajuntament de Palma, han convocat una trobada amb municipis i entitats feministes de Mallorca al Centre Flassaders de Palma, per tractar la situació actual envers el Pacte d'Estat en matèria de violència de gènere.

El Ple del Consell de Mallorca dona tot el seu suport a la víctima de "La manada" (10.05.2018)
La institució s'uneix al clam popular davant una sentència judicial que no comparteix i reivindica el dret que tota dona té a la seva plena llibertat i ressalta que a Mallorca no es tolera cap tipus d'agressió sexista ni de cap altra naturalesa contra cap dona. Així ho ha llegit la consellera electa Mercè Bujosa, en nom de tots els membres del ple del Consell de Mallorca a la declaració institucional que ha obert la sessió.

La integració de les persones amb diversitat funcional en els espais ordinaris és vital (09.05.2018)
La Direcció Insular d’Igualtat, amb la col·laboració de la Direcció Insular de Persones amb Discapacitat, han organitzat unes jornades per reflexionar sobre la situació de les dones amb diversitat funcional i posar de manifest les capacitats d’aquest col·lectiu.
Ponents i autoritats durant la jornada

El Consell de Mallorca organitza tallers de rap en català (09.05.2018)
La Direcció Insular de Política Lingüística ha impulsat una nova iniciativa per fomentar l’ús de català entre els joves. Amb aquesta finalitat, s’han organitzat tallers de rap en català adreçats a un públic de 12 a 17 anys a diferents municipis de Mallorca.

Presentació de la programació de l’Any Dorothea Bate (02.05.2018)
Enguany, «Mallorca té nom de dona» està dedicat a la científica gal·lesa i descobridora del Myotragus balearicus, Dorothea Bate. El Departament de Participació Ciutadana, a través de la Direcció Insular d’Igualtat, promou un seguit d’activitats, amb la implicació de l’Ajuntament de Capdepera i de l’IMEDEA.

Refina la cerca
Entre la data
img

i la data:
img


Del municipi:
Pàgina 1 De 8   Posterior        Anar a la pàgina