IgualtatActualitat
Les festes tradicionals han d'adaptar-se a la nova realitat d'una societat igualitària (09.04.2018)
Durant tot el dilluns, més de 80 participants i les tres conferenciants de les II Jornades formatives de la campanya "No i punt! 2018 han reflexionat sobre que són les festes tradicionals i com es transmet el sexisme a través d'elles, a més de cercar iniciatives que treballen per un canvi. Una formació amb la qual la direcció insular d'Igualtat vol promoure entre les persones, administracions i entitats implicades en l'organització de festes tradicionals a Mallorca.

S’inicia la campanya «No i punt, Mallorca lliure d’agressions sexistes», amb unes jornades formatives destinades a les persones que organitzen les festes municipals (26.03.2018)
S’aproximen les festes tradicionals i patronals dels pobles de Mallorca i la Direcció Insular d’Igualtat inicia ja les primeres accions de la campanya «No i punt, Mallorca lliure d’agressions sexistes», amb la jornada formativa «Sexismes i festes tradicionals» dirigida al personal tècnic i polític responsable de festes, regidories, associacions i col·lectius de tots els municipis.

«Jo som perquè foren» a Sóller (12.03.2018)
Les actrius Lluki Portas i Núria Sbert, sota la direcció de Vicka Duran, interpreten els textos fundacionals del feminisme a través de les fetes de dones rellevants en la lluita dels drets de les dones; com Olímpia de Gouges, Sojourner Truth, Clara Zetkin, Clara Campoamor i Aurora Picornell.

El Consell de Mallorca penja més de 60 banderoles arreu de l'illa (07.03.2018)
El president del Consell de Mallorca, Miquel Ensenyat, el vicepresident segon i conseller de Participació Ciutadana i Presidència, Jesús Jurado i la directora insular d'Igualtat, Nina Parrón han despenjat la banderola amb motiu del 8 de març Dia Internacional de les Dones sota el lema "Escalant cap a la igualtat" a la façana de la seu del Consell de Mallorca.

El Consell de Mallorca presenta el quadre de la filla Predilecta, Aurora Picornell (06.03.2018)
Un acte que pretén commemorar la figura d'una dona compromesa i lluitadora per la llibertat i la democràcia que va ser assassinada per les seves idees. Avui la sala de plens del Consell ha acollit la presentació del quadre realitzat per la pintora Sandra de Jaume que el president del Consell de Mallorca i el conseller de Participació Ciutadana i Presidència, Jesús Jurado han estat els encarregats de descobrir. Aquest acte forma part de la programació del 8 de març del Consell de Mallorca.
Miquel Tortella, familiar d'Aurora Picornell

Març, el mes de les dones i la igualtat real (28.02.2018)
El vicepresident segon i conseller de Participació Ciutadana i Presidència, Jesús Jurado, i la directora insular d’Igualtat, Nina Parrón, han presentat les nombroses activitats que tindran lloc durant el mes de març a més de trenta municipis de Mallorca, gràcies a la coordinació entre la Direcció Insular d’Igualtat, els ajuntaments implicats a través dels espais de dones i les associacions de dones.
Cartell Dia internacional de la Dona

Refina la cerca
Entre la data
img

i la data:
img


Del municipi:
Pàgina 1 De 6   Posterior        Anar a la pàgina