IgualtatActualitat
Estudiants del Cicle formatiu de Promoció d'Igualtat de gènere visiten el Consell de Mallorca per conèixer les polítiques d'igualtat (16.01.2018)
Noies i nois del primer curs del Cicle formatiu de Promoció d'Igualdad de gènere del CIFP Son Llebre de Marratxi, han visitat avui les instal·lacions de la seu del Consell de Mallorca acompanyats per la directora insular d'Igualtat, Nina Parrón.

La campanya «No i punt!» torna a setze municipis de Mallorca per Sant Antoni (15.01.2018)
Les primeres festes multitudinàries i populars de l’any comencen amb els foguerons de Sant Antoni. El Consell de Mallorca, per recordar el missatge que s’ha difós durant les revetles d’estiu, ha distribuït unes banderoles de la campanya «No i punt» entre setze ajuntaments que n’han sol·licitat.
Banderola de No i Punt a Capdepera

El comitè d’Igualtat aprova el pla que durà al Consell de Mallorca a ser una institució més igualitària (09.01.2018)
Amb l'aprovació del Pla d'igualtat per part del comitè d'Igualtat del Consell de Mallorca, el departament de Participació Ciutadana i Presidència fa una pasa més per l'aprovació final en el Ple. Un fet que comportarà més mitjans per una aplicació real i efectiva de la igualtat entre dones i homes als llocs de treball de la institució.

Clara Hammerl als instituts de Pollença (19.12.2017)
La directora insular d'Igualtat, Nina Parrón, la il·lustradora, Nívola Uyà, i la regidora de Serveis Socials, Margalida Seguí, han presentat el còmic de la campanya «Mallorca té nom de dona» Clara Hammerl. Caminant per la igualtat, als instituts IES Guillem Cifre de Colonya Pollença i l'IES Clara Hammerl del Port de Pollença.

Clara Hammerl recupera el seu lloc a la història (17.12.2017)
El Consell de Mallorca i l'Ajuntament de Pollença inauguren un bust de Clara Hammerl realitzat per l'escultora Georgina Gamundí, a la plaça dels Seglars de Pollença, on l'homenatjada va viure i va desenvolupar la seva besant financera i pedagògica. Una iniciativa que forma part de la campanya de la direcció insular d'Igualtat, Mallorca té nom de dona.

El Consell de Mallorca presenta la Guia de llenguatge no sexista i els cursos de formació per a una comunicació igualitària (30.11.2017)
Les direccions insulars d’Igualtat i de Política Lingüística treballen conjuntament per garantir la no discriminació per raó de sexe amb l’edició de la Guia de llenguatge no sexista i l’oferiment de cursos de formació al personal. El vicepresident segon i conseller de Participació Ciutadana i Presidència, Jesús Jurado juntament amb les directores insulars d’Igualtat i Política Lingüística, Nina Parrón i Aina Sastre n’han fet avui la presentació.

Refina la cerca
Entre la data
img

i la data:
img


Del municipi:
Pàgina 1 De 5   Posterior        Anar a la pàgina