IgualtatActualitat
El Consell de Mallorca presenta la Guia de llenguatge no sexista i els cursos de formació per a una comunicació igualitària (30.11.2017)
Les direccions insulars d’Igualtat i de Política Lingüística treballen conjuntament per garantir la no discriminació per raó de sexe amb l’edició de la Guia de llenguatge no sexista i l’oferiment de cursos de formació al personal. El vicepresident segon i conseller de Participació Ciutadana i Presidència, Jesús Jurado juntament amb les directores insulars d’Igualtat i Política Lingüística, Nina Parrón i Aina Sastre n’han fet avui la presentació.

El Consell de Mallorca i l'Ajuntament de Palma commemoren la primera manifestació per l'eliminació de la violència masclista a Palma (24.11.2017)
La mobilització feminista tingué lloc l'hivern del 1979 a Palma, per denunciar els brutals assassinats i violacions de tres dones en menys d'un any a Mallorca. El Consell de Mallorca i l'Ajuntament de Mallorca, dins del marc dels actes al voltant del 25 de novembre Dia internacional per l'Eliminació de la violència cap a les dones, han volgut retre homenatge a les primeres dones que van sortir al carrer a denunciar un problema social que avui dia segueix vigent en la nostra societat.
Lloc:  ereveis S
Descobriment de la placa commemorativa

66 banderoles ondegen per l'Eliminació de la violència cap a les dones a tot Mallorca (22.11.2017)
Els edificis oficials del Consell de Mallorca i 45 municipis han penjat aquesta setmana les banderoles de la campanya de sensibilització de la direcció insular d'Igualtat al voltant del 25 de novembre Dia internacional per l'Eliminació de la violència cap a les dones.

Projecció del documental “La maleta de Marta” contra la violència de gènere (20.11.2017)
La projecció del documental s'ha inclòs al programa d'activitats del Departament de Participació Ciutadana i Presidència del Consell de Mallorca al voltant de la commemoració del 25N que compta amb la col·laboració de 22 ajuntaments i d'Amnistia Internacional. Durant el dijous i divendres i amb motiu del Dia Internacional contra la Violència de Gènere, el Consell de Mallorca i Amnistia Internacional IllesBalears projectaran el documental “La maleta de Marta” a Inca, Felanitx i Calvià durant unes jornades contra la violència i a favor de la igualtat.
Amnistia Internacional

22 pobles de Mallorca participen a les activitats del 25 de novembre del Consell de Mallorca (15.11.2017)
El vicepresident segon i conseller de Participació Ciutadana i Presidència, Jesús Jurado i la directora insular d'Igualtat Nina Parrón han presentat la campanya institucional pel "Dia internacional de l'Eliminació de la Violència contra les dones, que es dirigeix sobretot als joves. També s'ha presentat el programa d'activitats que es desenvoluparan durant els mesos de novembre i desembre.

Presentació del còmic "Clara Hammerl. Caminant cap a la igualtat" de Nívola Uyá a la XXXVI Fira d'artesania de Pollença (10.11.2017)
El vicepresident segon i conseller de Participació Ciutadana i Presidència, Jesús Jurado i la directora insular d'Igualtat, Nina Parrón a la presentació del còmic de Mallorca té nom de dona, dedicat a Clara Hammerl; realitzat per la il·lustradora Nívola Uyá que ha firmat exemplars després de la presentació.

Refina la cerca
Entre la data
img

i la data:
img


Del municipi:
Pàgina 1 De 4   Posterior        Anar a la pàgina