Departament de Modernització i Funció Pública
El Consell i l’IBITEC signen un conveni per l’adhesió a la xarxa de comunicació tetraIB (07.06.2018)


Aquest servei s’utilitzarà amb les Emergències de Carreteres i pels agents de medi ambient. Més envant, també serà emprat pel cos dels Bombers de Mallorca.


Durant la signatura
Durant la signatura
La consellera de Modernització i Funció Pública, Carmen Palomino, i el gerent de l’Entitat Pública Empresarial de Telecomunicacions i Innovació de les Illes Balears (IBITEC), Bartomeu Tugores, han signat un conveni a través del qual la institució insular s’adhereix als serveis de comunicacions mòbils de la xarxa tetraIB del Govern balear. A l’acte, també hi ha assistit el secretari tècnic de Modernització i Funció Pública, Joan Cifre.


Els serveis estaran gestionats per l’IBITEC i, al Consell, els agents de Medi Ambient i el personal d’Emergències de Carreteres seran qui l’utilitzaran. La previsió és en que un futur proper també s’hi sumi el cos dels Bombers de Mallorca.


La vigència del conveni és per a quatre anys, però es pot anar prorrogant de manera automàtica si així ho determinen ambdues administracions. A més, també es crearà una comissió de seguiment per a la resolució de problemes i assegurar la correcta aplicació del conveni.

Documents relacionats