Departament de Modernització i Funció Pública
Comencen les proves de promoció interna per a sergents (29.05.2018)


El primer examen s’ha celebrat avui a la seu de l’Escola Balear de l’Administració Pública. S’hi ha presentat 38 aspirants que, actualment, són funcionaris del cos dels Bombers de Mallorca.Durant la realització de la prova
Avui s’han iniciat les oposicions per a cobrir cinc places de sergent al cos dels Bombers de Mallorca, que organitza el Departament de Modernització i Funció Pública. En total, 38 bombers s’hi presentat per tal d’ascendir de categoria.


 La Consellera executiva de Modernització i Funció Pública, Carmen Palomino, ha desitjat sort a les persones que opten a la plaça i ha apuntat que «la nostra intenció és dotar al cos de bombers dels millors professionals per poder donar una bona resposta a les emergències que sorgeixen a Mallorca».


A la institució insular, feia 18 anys que no es convocava una promoció interna d’aquesta característiques. Per tant, també s’han donat resposta a una demanda històrica del col·lectiu.


L’examen consisteix amb una prova tipus test que avalua la competència en la resolució de supòsits pràctics. Per altra banda, els que superin la primera part hauran de  realitzar l’exposició d’un projecte professional, que hauran elaborat prèviament, a través del qual s’avaluaran les competències adquirides.

Documents relacionats