Departament de Modernització i Funció Pública
El Consell organitzarà un concurs d’iniciatives smart de Mallorca (24.11.2017)


El Departament de Modernització i Funció Pública posarà en marxa aquest concurs dirigit a ajuntaments i empreses locals. Els 3 finalistes de cada categoria tendran un espai gratuït dins l’exposició del Smart Island World Congress.


Palomino, Carrillo, Colom i Ginard
Palomino, Carrillo, Colom i Ginard
El Consell de Mallorca premiarà les millors actuacions smart que es fan a Mallorca. A través d’un concurs, els ajuntaments de l’illa i les empreses locals podran presentar les seves iniciatives d’innovació.


La consellera de Modernització i Funció Pública, Carmen Palomino, ha presentat avui aquest concurs a la Comissió Assessora Smart Mallorca. Palomino ha animat tothom a participar perquè «podrem demostrar que a Mallorca es fa molta feina smart perquè som molts, administracions i empreses, els qui volem que Mallorca sigui una illa cada vegada més moderna».


A principis del 2018, es publicaran les bases del concurs i s’obrirà un període de presentació de projectes. Un tribunal escollirà tres finalistes de cada categoria (ajuntaments i empreses locals).


Durant la comissió, també s’han creat grups de treball perquè es facin propostes de les temàtiques que han de centrar la segona edició del Smart Island World Congress. Aquestes propostes després es debatran per poder tancar el programa.


Aquesta comissió està formada per representants del Consell, del Govern balear, de la Universitat de les Illes Balears, de diferents ajuntaments de l’illa, de grups polítics i d’altres entitats relacionades amb l’ús de la tecnologia per a millorar la qualitat de vida de les persones. 


A la reunió, també hi han participat la secretària tècnica de Modernització i Funció Pública, Elena Carrillo; el director insular d’Innovació i Modernització, Josep Lluís Colom, i la directora insular de Turisme, Paula Ginard. 

Documents relacionats