Departament de Modernització i Funció Pública
Actualitat
L’oferta d’ocupació pública del Consell ascendeix a 78 places al 2017 (15.12.2017)
Aquestes places es repartiran en 47 per a concurs d’oposició i 31 per a promoció interna. Després de més de 10 anys, el Consell tornarà a convocar oposicions a l’administració general
Palomino i Morey durant la roda de premsa

El Consell organitzarà un concurs d’iniciatives smart de Mallorca (24.11.2017)
El Departament de Modernització i Funció Pública posarà en marxa aquest concurs dirigit a ajuntaments i empreses locals. Els 3 finalistes de cada categoria tendran un espai gratuït dins l’exposició del Smart Island World Congress.
Palomino, Carrillo, Colom i Ginard

Smart Mallorca com a destinació intel·ligent (16.11.2017)
Durant la celebració del Smart City Expo World Congress, a Barcelona, s’han presentat les oportunitats que suposarà el projecte Smart Mallorca per ser una destinació intel·ligent.

II Smart Island World Congress, a finals d’abril a Calvià (15.11.2017)
El president i la consellera de Modernització i Funció Pública han assistit a la presentació de la segona edició de l’Smart Island World Congress que es tornarà a dur a terme a Mallorca.
Ensenyat, Palomino, Carrillo, Colom i Ballester

El projecte Smart Mallorca traspassa fronteres i arriba fins a la Xina (21.09.2017)
El projecte Smart Mallorca liderat pel Departament de Modernització i Funció Pública està tenint una gran transcendència internacional. Ja són bastants els dirigents d’altres països que s’han interessat per conèixer el projecte, com el cònsol del Regne Unit o representants d’algunes illes de Noruega.

La segona fase de reforma de la Misericòrdia consolida l'aposta per un Centre Cultural de referència a Mallorca (03.08.2017)
El pressupost de les obres és de 9,3 milions d'euros i està previst que els treballs comencin al segon trimestre de 2018. El termini d'execució és de 36 mesos i el projecte inclou rehabilitar espais tan emblemàtics com el Pati de les Dones, l'antic dipòsit de l'Arxiu i la terrassa dels estenedors.

Refina la cerca
Entre la data
img

i la data:
img


Del tema:

Del municipi:
Pàgina 1 De 10   Posterior        Anar a la pàgina