Departament de Modernització i Funció Pública
Actualitat
El projecte Smart Mallorca traspassa fronteres i arriba fins a la Xina (21.09.2017)
El projecte Smart Mallorca liderat pel Departament de Modernització i Funció Pública està tenint una gran transcendència internacional. Ja són bastants els dirigents d’altres països que s’han interessat per conèixer el projecte, com el cònsol del Regne Unit o representants d’algunes illes de Noruega.

La segona fase de reforma de la Misericòrdia consolida l'aposta per un Centre Cultural de referència a Mallorca (03.08.2017)
El pressupost de les obres és de 9,3 milions d'euros i està previst que els treballs comencin al segon trimestre de 2018. El termini d'execució és de 36 mesos i el projecte inclou rehabilitar espais tan emblemàtics com el Pati de les Dones, l'antic dipòsit de l'Arxiu i la terrassa dels estenedors.

El Consell va eliminar el complement del català al 2013 (31.07.2017)
Un acord del Ple aprovava substituir el complement del català per un altre de transitori que s’anava perdent així com s’aconseguien noves retribucions. A part, els treballadors de la institució insular han començat a cobrar la carrera professional aquest mes de juliol.

Segona sessió de la Comissió Assessora Smart Mallorca (21.07.2017)
Durant la reunió d’avui s’han creat quatre grups de treball per analitzar el projecte «Smart Mallorca» del Consell de Mallorca.
Palomino, Bonet, Ginard, Carrillo i Colom

Palomino presenta l’Smart Mallorca a la trobada de ciutats intel•ligents a Murcia (06.07.2017)
La Trobada de Ciutats Intel•ligents ha estat organitzada per l’Ajuntament de Murcia i el diari La Verdad i ha comptat amb una ponència de la consellera de Modernització i Funció Pública sobre Smart Mallorca.

El projecte Smart Mallorca més aprop (28.06.2017)
L'entitat pública Red.es confirma que el plec de condicions de la licitació es publicarà a finals d'octubre i es preveu que l'adjudicació es faci al gener de 2018. El projecte compta amb un pressupost de 8.876.245,07 euros aportats pel Ministeri d'Energia , Turisme i Agenda Digital
Smart Mallorca

Refina la cerca
Entre la data
img

i la data:
img


Del tema:

Del municipi:
Pàgina 1 De 10   Posterior        Anar a la pàgina