Departament de Modernització i Funció Pública


Actualitat

Tota l'actualitat >
Departament de Modernització i Funció Pública | Comunicació i premsa
Ensenyat es reuneix amb el el secretari d'estat per a la Societat de la Informació i l'Agenda Digital (12.05.2017)
Durant la trobada s'ha parlat sobre Smart Island Mallorca que suposen més de 8 milions d'euros per a modernitzar l'illa, una subvenció que prové de Red.es.
  Durant la trobada

Departament d'Economia i Hisenda | Departament de Modernització i Funció Pública | Departament de Territori i Infraestructures | Comunicació i premsa
El Consell participa al primer Smart Island World Congress (20.04.2017)
El president ha participat a la inauguració d'aquest esdeveniment situa Mallorca al centre mundial en matèria d'intel·ligència artificial durant dos dies.
 

Departament d'Economia i Hisenda | Departament de Modernització i Funció Pública | La presidència del Consell | Comunicació i premsa
El Consell de Mallorca participa en la presentació de l’Smart Island World Congress (10.04.2017)
95 ponents nacionals i internacionals, 20 conferències i la participació de més de 120 illes d’arreu del món convertiran Mallorca del 20 al 21 d’abril en focus internacional de les illes intel•ligents. La primera edició de l’Smart Island World Congrés arriba a Calvià amb l’objectiu d’aprofundir en les oportunitats i els reptes de les illes a l’afrontar qüestions com l’eficiència, la planificació urbanística i el desenvolupament econòmic i social.
 

Departament d'Economia i Hisenda | Departament de Modernització i Funció Pública | Comunicació i premsa
Destacades personalitats participaran a l’Smart Island World Congress de Mallorca (05.04.2017)
Com afrontar la sostenibilitat mediambiental en una illa? Quines fórmules hi ha per retenir el talent en territoris insulars? Les noves tecnologies són una oportunitat? Aquestes i altres preguntes es respondran al primer Smart Island World Congress (SIWC) que se celebrarà el 20 i 21 d'abril al municipi mallorquí de Calvià. Al congrés, promogut per l’Ajuntament de Calvià i el Consell de Mallorca, amb el suport del Govern Balear i organitzat per Fira de Barcelona, hi prendran part més de 85 experts internacionals i es preveu la participació de 1.500 congressistes i 120 representants d'illes de tot el món.
 


Destacats

Informació pública

contractacio.jpgTaxa pel servei de selecció de personal


Informació pública

contractacio.jpgReglament d'organització i funcionament de la mesa general de negociació del personal ...


Perfil de contractant

perfil_de_contractant_portada.jpgContractacions del Consell Insular de Mallorca