Caša i pesca fluvial
Curs Introducciˇ al tir de recorregut de caša (18.02.2016)


Es va dur a terme al CCM el passat dia 13 de febrer. El contingut va consistir en la revisiˇ de les principals mesures de seguretat, la realitzaciˇ de proves de plomeig, la coneixenša dels diferents sistemes de tir i l'aprofundiment en l'˙s de materials i components ecol˛gics en la caša i el tir.


Grup d'alumnes i instructors davant les cases del CCM
Grup d'alumnes i instructors davant les cases del CCM
El passat dissabte dia 13 de febrer de 2016 es va celebrar al Centre Cinegètic de Mallorca (TM de Llucmajor) el curs “Introducció al tir de recorregut de caça” organitzat per la Federació Balear de Caça en col·laboració amb el Departament de Desenvolupament Local del Consell de Mallorca.


 


El contingut del curs, impartit per Javier Sagrera, Julián Caballero i tècnics del Servei de Caça del Consell de Mallorca, va consistir en la revisió de les principals mesures de seguretat en l’ús d’armes de foc, la realització de proves de plomeig, la coneixença dels diferents sistemes de tir i l’aprofundiment en  l’ús de materials i components ecològics en la caça i el tir.


  


L’activitat formativa va començar amb un apartat teòric conduent a la part pràctica en la qual les persones assistents varen aprendre els conceptes bàsics del tir aplicats al recorregut de caça, modalitat en la qual s’utilitzen plats ecològics que simulen els moviments i trajectòries de les principals espècies cinegètiques. Per acabar, es va realitzar un test, una prova pràctica de tir i una reunió conjunta de cloenda en la qual es van repassar els aspectes més importants de la jornada.


 


Els alumnes, provinents de diferents indrets de Mallorca i fins i tot de Menorca, van valorar molt positivament el curs i van proposar que s’organitzin noves edicions d’aprenentatge del tir i maneig d’armes.


 


El proper dia 1 de març, en el marc d’una tirada de recorregut de caça en motiu del Dia de les Illes Balears, el Departament de Desenvolupament Local del Consell de Mallorca i la Federació Balear de Caça lliuraran el certificats d’assistència i aprofitament als alumnes.

Documents relacionats