Gestió de residusEl Consell de Mallorca, coordinador de la Setmana Europea de Prevenció de Residus 2016 (28.10.2016)


La Setmana Europea de Prevenció de Residus 2016 tindrà lloc entre els dies 19 i 27 de novembre del 2016.
Lloc:  Illa de MallorcaLa Setmana Europea de Prevenció de Residus (European Week of Waste Reduction) compta amb el suport de la Comissió Europea, i el seu objectiu és organitzar durant una mateixa setmana i arreu d'Europa, accions de sensibilització sobre la prevenció de residus.


 


Cada any, la EWWR es centra en un tema principal que en fa de fil conductor. El lema d'enguany és: Prevenció de residus d'envasos: utilitza'n menys!


 


Poden ser responsables d'acció les administracions o autoritats públiques, associacions/ONG, empreses, entitats educatives o ciutadans. Les accions presentades han d'estar emmarcades dins la  temàtica de prevenció de residus, reutilització o reciclatge. Tots els grups o persones que vulguin participar de les accions organitzades, les  podran consultar a les pàgines www.conselldemallorca.net , i www.ewwr.eu.


 


El Consell de Mallorca anima a totes aquelles entitats o organismes que vulguin dur a terme alguna activitat dins aquesta setmana a que us inscrigueu com a responsable d'acció en la pàgina www.ewwr.eu, sota el paraigües del Consell de Mallorca en qualitat de coordinador. Una vegada inscrit, podeu registrar la vostra acció.