Normalització lingüística
Actualitat
Nous tallers intensius de català i de llenguatge no sexista (18.05.2018)
El Departament de Participació Ciutadana i Presidència, a través de la direcció insular de Política Lingüística, ha posat en marxa tallers de llengua catalana adreçats al personal funcionari. Aquests tallers seran de reforç del nivell C1 i LA (llenguatge administratiu), així com de llenguatge no sexista.
Durant la primera classe

Tribut pòstum al poeta eivissenc Manel Marí, Premi Mallorca de Poesia 2005 (27.04.2018)
La Direcció Insular de Política Lingüística del Consell de Mallorca ret homenatge al poeta Manel Marí en el darrer número de «Poemes a la Sala d’Espera». Marí fou guanyador de la primera edició dels Premis Mallorca, l’any 2005, amb la seva obra poètica No pas jo. El fullet número 24 de «Poemes a la Sala d’Espera» recull una selecció de poesies de l’obra premiada de l’escriptor eivissenc i aprofita la festivitat de Sant Jordi per sortir al carrer. Es preveu fer difusió d’aquest exemplar en memòria de Marí a les biblioteques i centres educatius de l’illa.

Presentació de les obres guardonades pels Premis Mallorca 2017 (13.04.2018)
El poemari La llum del curtcircuit, de Josep Lluís Roig, i la novel·la La memòria de l’oracle, de Pere Joan Martorell, obres guanyadores dels Premis Mallorca 2017, en la modalitat de poesia i narrativa respectivament, s’han presentat a la llibreria Drac Màgic a Palma.

El Consell de Mallorca presentarà les obres guanyadores dels Premis Mallorca 2017 (09.04.2018)
La presentació serà el proper dijous 12 d’abril a les 19 h a la llibreria Drac Màgic a Palma i comptarà amb la intervenció del vicepresident segon i conseller executiu de Participació Ciutadana i Presidència, Jesús Jurado; el poeta i Premi Mallorca de Poesia 2017, Antoni Xumet i l'editor de la novel·la guardonada amb el Premi Mallorca de Narrativa 2017 "La memòria de l'oracle" Miquel Horrach.
Convidada

Andratx acull la primera cita de la campanya «Sortim a jugar!», projecte nou per fomentar el joc en català (08.04.2018)
Aquesta campanya, impulsada pel Departament de Participació Ciutadana i Presidència, ha posat en marxa una iniciativa que té com a objectiu principal acostar el joc en català a la població mallorquina. Amb aquesta finalitat, la Direcció Insular de Política Lingüística ha preparat una paradeta amb tallers lúdics, que serà present a fires d’arreu de l'illa.
Jurado, Sastre, Rouarch jugant a Catan a l'estand de Sortim a Jugar!

El Consell de Mallorca impulsa la campanya "Sortim a jugar!" per fomentar el joc en català (06.04.2018)
La fira d’Andratx serà la primera que comptarà amb un estand dedicat a les activitats lúdiques en llengua catalana. El departament de Participació Ciutadana i Presidència, ha posat en marxa aquesta iniciativa que té com a objectiu principal acostar el joc en català a la població mallorquina. Amb aquesta finalitat, la Direcció Insular de Política Lingüística ha preparat una parada amb tallers lúdics que tendrà presència a fires d'arreu de l'illa sota el nom “Sortim a jugar!”.
Cartell

Refina la cerca
Entre la data
img

i la data:
img


Del municipi:
Pàgina 1 De 4   Posterior        Anar a la pàgina