Normalització lingüística
Actualitat
Darrera setmana per sol·licitar la subvenció per al foment de l’ús del català a les empreses i entitats sense ànim de lucre (06.08.2018)
Dia 9 d'agost serà el darrer dia per poder presentar-se a la convocatòria d’ajuts de minimis destinats a impulsar la presència de la llengua catalana en les empreses, entitats associatives i organitzacions sense ànim de lucre. El departament de Participació Ciutadana i Presidència, hi destina 250.000 €.

L'Associació d'Escriptors en Llengua Catalana rebrà 16.000 euros per impulsar activitats que fomenten la creació literaria en català i el seu consum (12.07.2018)
Durant el Ple s’ha aprovat una subvenció del Departament de Participació Ciutadana i Presidència a l’Associació d’Escriptors en Llengua Catalana de 16.000 euros per dur a terme una sèrie d’activitats que fomenten la creació i el consum de cultura en català; com son els premis literaris Cavall Verd, l’activitat Espai Reverb, l’edició de Notícia Bibliogràfica dels escriptors de les Illes i el recital literari Festival Poèsart de’Artà de vi i poesia.

El Consell de Mallorca destinarà 250.000 € en subvencions per al foment de l’ús del català a les empreses i entitats sense ànim de lucre (10.07.2018)
El departament de Participació Ciutadana i Presidència, ha presentat una convocatòria d’ajuts de minimis destinats a impulsar la presència de la llengua catalana en les empreses, entitats associatives i organitzacions sense ànim de lucre.

Oberta la inscripció als cursos per a professionals dels mitjans de comunicació (06.07.2018)
Durant els mesos de setembre, octubre i novembre, la direcció insular de Política Lingüística oferirà tres cursos gratuïts per a professionals dels mitjans de comunicació amb l’objectiu que desenvolupin les seves capacitats comunicatives en català.

El Consell de Mallorca ret homenatge a Josep Maria Llompart amb un mural de Joan Aguiló (21.06.2018)
El departament de Participació Ciutadana i Presidència, dins el marc de la declaració del 2018 com a “Any Llompart” a homenejat al poeta amb un mural de Joan Aguiló al CEIP Jafudà Cresques a través de la direcció insular de Política Lingüística.

La direcció insular d'Igualtat forma a 35 policies tutors per a la campanya No i Punt! (31.05.2018)
Entre les formacions que es tenen previstes als diversos municipis que s'han adscrit a la campanya No i Punt!, per una Mallorca lliure d'agressions sexistes, s'hi inclou enguany la de policies tutors.

Refina la cerca
Entre la data
img

i la data:
img


Del municipi:
Pàgina 1 De 5   Posterior        Anar a la pàgina