Normalització lingüística
Actualitat
La direcció insular d'Igualtat forma a 35 policies tutors per a la campanya No i Punt! (31.05.2018)
Entre les formacions que es tenen previstes als diversos municipis que s'han adscrit a la campanya No i Punt!, per una Mallorca lliure d'agressions sexistes, s'hi inclou enguany la de policies tutors.

Jornades Lúdiques en català a la Misericòrdia (31.05.2018)
El Consell de Mallorca celebra el dia internacional del joc amb unes Jornades Lúdiques al pati de la Misericòrdia, de dijous a dissabte. Les activitats aniran dirigides a les escoles, però dissabte dia 2 de juny, les activitats seran obertes al públic. Avui el vicepresident segon i conseller de Participació Ciutadana i Presidència, Jesús Jurado i la directora insular de Política Lingüística, Aina Sastre, han inaugurat la jornada.

Darreres presentacions dels Premis Mallorca 2017 (24.05.2018)
El 25 de maig es presentarà La llum del curtcircuit al claustre de Sant Domingo d’Inca i el 29 de maig, La memòria de l’oracle a la Institució Alcover de Manacor. D’altra banda, La llum del curtcircuit es presentarà també el dissabte 26 de maig a partir de les 12.00 h a la llibreria Nollegiu de Barcelona on el poeta estarà acompanyat per Àngels Gregori, que presentarà la seva obra Quan els grans arbres cauen, Premi Vicent Andrés Estellés de Burjassot i l'escriptora Antònia Carré-Pons.

Nous tallers intensius de català i de llenguatge no sexista (18.05.2018)
El Departament de Participació Ciutadana i Presidència, a través de la direcció insular de Política Lingüística, ha posat en marxa tallers de llengua catalana adreçats al personal funcionari. Aquests tallers seran de reforç del nivell C1 i LA (llenguatge administratiu), així com de llenguatge no sexista.
Durant la primera classe

Tribut pòstum al poeta eivissenc Manel Marí, Premi Mallorca de Poesia 2005 (27.04.2018)
La Direcció Insular de Política Lingüística del Consell de Mallorca ret homenatge al poeta Manel Marí en el darrer número de «Poemes a la Sala d’Espera». Marí fou guanyador de la primera edició dels Premis Mallorca, l’any 2005, amb la seva obra poètica No pas jo. El fullet número 24 de «Poemes a la Sala d’Espera» recull una selecció de poesies de l’obra premiada de l’escriptor eivissenc i aprofita la festivitat de Sant Jordi per sortir al carrer. Es preveu fer difusió d’aquest exemplar en memòria de Marí a les biblioteques i centres educatius de l’illa.

Presentació de les obres guardonades pels Premis Mallorca 2017 (13.04.2018)
El poemari La llum del curtcircuit, de Josep Lluís Roig, i la novel·la La memòria de l’oracle, de Pere Joan Martorell, obres guanyadores dels Premis Mallorca 2017, en la modalitat de poesia i narrativa respectivament, s’han presentat a la llibreria Drac Màgic a Palma.

Refina la cerca
Entre la data
img

i la data:
img


Del municipi:
Pàgina 1 De 5   Posterior        Anar a la pàgina