Normalització lingüística
Actualitat
El Consell de Mallorca convoca les subvenciones a llibres i fonogrames en català (14.03.2018)
El departament de Participació Ciutadana i Presidència a través de la Direcció Insular de Política Lingüística, destina enguany un total de 260.000 € en ajuts de minimis a llibres i fonogrames editats en català.

Ifeelbook i Bromera, les editorials dels Premis Mallorca 2017 (06.02.2018)
Ifeelbook i Bromera han estat les editorials seleccionades per editar els Premis Mallorca de Creació Literària 2017. Ifeelbook editarà la novel·la La memòria de l’oracle, de Pere Joan Martorell, i Bromera editarà el poemari La llum del curtcircuit, de Josep Lluís Roig.
Premis Mallorca

El Consell de Mallorca lamenta la mort del primer guanyador del Premi Mallorca de Poesia (31.01.2018)
El poeta eivissenc Manel Marí (1975) i guanyador de la primera edició dels premis Mallorca ha mort a València a l’edat de 42 anys.

Homenatge a Josep M. Llompart al Teatre del Mar el pròxim 28 de gener (24.01.2018)
Amb motiu de la coincidència del 25è aniversari de la Fundació Teatre del Mar amb la commemoració de la mort de Josep M. Llompart, que n’hauria d’haver estat el primer president, el Departament de Participació Ciutadana i Presidència prepara un espectacle teatral.
Cartell de l?obra Els mots m?han abocat al poble

Primera reunió entre la directora insular de Política Lingüística i el gerent de l’Institut d’Estudis Baleàrics (19.01.2018)
La directora insular de Política Lingüística, Aina Sastre, i el gerent de l’Institut d’Estudis Baleàrics, Francesc M. Rotger, s’han reunit per primer cop per establir ponts de contacte i col·laboracions entre ambdues institucions.

Inici de la commemoració de l'Any Josep Maria Llompart (12.01.2018)
Un compromís institucional i cívic per homenatjar l'escriptor i activista mallorquí, mort enguany fa 25 anys. El Consell de Mallorca organitzarà una sèrie d'actes per commemorar i reivindicar la figura de Josep Maria Llompart durant el 2018 com a membre de la Comissió de l'Any Llompart juntament amb el Govern de les Illes Balears, ajuntaments de Mallorca, la Universitat de les Illes Balears i l'Obra Cultural Balear.

Refina la cerca
Entre la data
img

i la data:
img


Del municipi:
Pàgina 1 De 3   Posterior        Anar a la pàgina