Normalització lingüística
Actualitat
Torna El pic, un apunt sobre paraules (05.12.2017)
El pic, un apunt sobre paraules és un programa radiofònic que s’inicià fa una dècada a Ona Mallorca i que a partir d’avui retorna a IB3 Ràdio, dins del magazin “Al Dia”. La directora insular de Política Lingüística, Aina Sastre, ha participat avui en la primera edició, juntament amb Carme Planells, tècnica d’Assessorament Lingüístic del Consell de Mallorca i conductora del programa.
Aina Sastre i Carme Planells amb el locutor Rafel Gallego durant el programa

La cultura talaiòtica i prehistòrica seran les protagonistes durant la Diada de Mallorca (04.12.2017)
Una diada que s'ha descentralitzat a més de 14 municipis implicats i amb més de 75 activitats i actes, per a tota la ciutadania i que durà tot el mes de desembre. Cal destacar, l'acte popular que se celebrarà dissabte 16 a Alaró, on el periodista Carlos Garrido serà el pregoner d'una jornada animada per la trobada gegantera i de xeremiers, batucada i actuacions musicals.
Cartell Diada de Mallorca 2017

El Consell de Mallorca presenta la Guia de llenguatge no sexista i els cursos de formació per a una comunicació igualitària (30.11.2017)
Les direccions insulars d’Igualtat i de Política Lingüística treballen conjuntament per garantir la no discriminació per raó de sexe amb l’edició de la Guia de llenguatge no sexista i l’oferiment de cursos de formació al personal. El vicepresident segon i conseller de Participació Ciutadana i Presidència, Jesús Jurado juntament amb les directores insulars d’Igualtat i Política Lingüística, Nina Parrón i Aina Sastre n’han fet avui la presentació.

Presentació de la 28a Setmana del Llibre en Català (31.10.2017)
El vicepresident segon i conseller de Participació Ciutadana i Presidència, Jesús Jurado ha assistit avui a la presentació de la vint-i-vuitena Setmana del Llibre en Català, que tindrà lloc del 2 al 5 de novembre al Parc de ses Estacions de Palma.

Canvi de localització del concert de Joan Miquel Oliver i Manel (27.10.2017)
En previsió de les possibles pluges d'aquest dissabte, el Consell de Mallorca canvia la localització del concert de Joan Miquel Oliver i Manel en motiu del 40 aniversari de la primera mobilització ciutadana a favor de l'autogovern, al Teatre de Lloseta.

Augment d’inscripcions a la nova edició del curs de Tècnica vocal i millora de la fonètica i la dicció en català (02.10.2017)
La Direcció Insular de Política Lingüística posa a l'abast del col·lectiu de professionals dels mitjans de comunicació la sisena edició del curs Tècnica vocal i millora de la fonètica i la dicció en català
Aina Sastre inaugurant el curs

Refina la cerca
Entre la data
img

i la data:
img


Del municipi:
Pàgina 1 De 2   Posterior        Anar a la pàgina