Actualitat

ActualitatActualitat
El president del Consell de Mallorca presenta als veïns del Pla de Sant Jordi la convocatòria de subvencions per restaurar els molins de vent d'extracció d'aigua (20.07.2017)
El departament de Cultura, Patrimoni i Esports posarà en marxa una subvenció de 2 milions d'euros oberta també a aportacions de caràcter privat

Aprovat el projecte de la variant d’Algaida (20.07.2017)
La Comissió Informativa del Consell ha aprovat, per unanimitat, el projecte de la variant d’Algaida. El pressupost de l’obra és de 9 milions d’euros.
Imatge del projecte

El Consell de Mallorca subvenciona 12 projectes a Fornalutx i Sóller per valor d'1,1 milions d'euros (20.07.2017)
El conseller de Desenvolupament Local, Joan Font, visità ahir ambdós municipis amb l'objectiu de conèixer el desenvolupament dels projectes finançats per part de la institució insular.

Constituïda la comissió que decidirà el futur de la ITV (19.07.2017)
Aquesta comissió està formada per representants dels grups polítics amb representació al Ple del Consell i per tècnics de la institució insular.

El Ple del Consell acorda no declarar Bé Catalogat el monòlit de Sa Feixina (18.07.2017)
Amb 18 vots a favor i 13 en contra, el ple ha aprovat la proposta de no catalogació que va elevar la Comissió de Patrimoni Històric, per majoria, el passat 14 de juliol. La proposta es fonamenta en els informes emesos pel Servei de Patrimoni Històric del Consell i en l'emès per l'Institut d'Estudis Baleàrics, entitat consultiva reconeguda per la Llei de Patrimoni de 1998.

Els Premis Mallorca viatgen a Sant Pol i Cardedeu (17.07.2017)
Continua la difusió dels Premis Mallorca de Creació Literària 2016 que, la setmana passada, varen ser presents a diferents localitats de Catalunya de mans dels seus autors i també del director insular de Cultura, Rafel M. Creus. Mentre, ja està en marxa la convocatòria per aquest 2017, que incorpora com a novetat el Premi d’Assaig, un dels més ben dotats d’aquest gènere en català amb 20.000 euros. La presentació d’originals està oberta fins el pròxim 10 d’agost en les tres modalitats: Narrativa, Poesia i Assaig.

Refina la cerca
Entre la data
img

i la data:
imgAnterior Pàgina 2 De 931   Posterior        Anar a la pàgina