Actualitat

ActualitatActualitat
El món romà de MAREMAGNVM torna a la Misericòrdia a partir d’aquest dijous (28.03.2017)
El festival MAREMAGNVM, dedicat a la cultura clàssica, arriba a la tercera edició amb més activitats -tallers de recreació històrica, conferències, visites guiades, degustacions…- i s’estén pel territori a partir d’emplaçaments tan emblemàtics com el Centre Cultural la Misericòrdia, els jaciments arqueològics de Pollentia, Son Fornés i Son Real, a més del Castell de Bellver i el Museu de Mallorca. Organitzat per l’associació MAREMAGNUM, el Consell de Mallorca i l’Ajuntament de Palma el Festival obre les portes aquest dijous, 30 de març fins diumenge, 2 d’abril.

El Consell i l'Oficina de Defensa del Menor comparteixen la necessitat de prioritzar els drets del menor en el món de l'esport (28.03.2017)
El vicepresident primer i conseller de Cultura, Patrimoni i Esports, Francesc Miralles ha mantingut aquest migdia una reunió amb el director de l'Oficina de Defensa dels Drets del Menor, Serafín Carballo. Damunt la taula, la preocupació compartida entre totes dues institucions per la situació d'indefensió en què es troba moltes vegades el menor quan es produeixen incidents en el món de l'esport.

El Consell firma la Declaració de les Illes Intel·ligents (28.03.2017)
La directora insular Cristina Ballester ha estat l'encarreagada de signar, en nom del Consell de Mallorca, la Declaració d'Illes Intel·ligents al Parlament Europeu.

Continuen les tasques de recuperació del camí Vell de Lluc amb la retirada d’asfalt a la corba des Jurat (28.03.2017)
Aquesta fita ha estat possible gràcies a la col•laboració entre l’Ajuntament de Selva, el Departament Territori i Infraestructures i el Departament de Medi Ambient
Retirada d'asfalt

Queda constituïda la Comissió Assessora Smart Island (28.03.2017)
L’objectiu és fixar de manera conjunta unes línies de coordinació per dur a terme iniciatives Smart arreu de l’illa

L’Agència defensa el territori amb 38 demolicions des del gener de 2016 (28.03.2017)
La Memòria 2016 de l’Agència de Defensa del Territori demostra l’impuls donat en favor del territori de Mallorca. Des del gener de 2016 s’han executat 38 demolicions, a les quals cal sumar-ne 35 més que, ara per ara, es troben en execució o en tramitació de la llicència.

Refina la cerca
Entre la data
img

i la data:
imgAnterior Pàgina 2 De 881   Posterior        Anar a la pàgina