Actualitat

ActualitatActualitat
El projecte Smart Mallorca traspassa fronteres i arriba fins a la Xina (21.09.2017)
El projecte Smart Mallorca liderat pel Departament de Modernització i Funció Pública està tenint una gran transcendència internacional. Ja són bastants els dirigents d’altres països que s’han interessat per conèixer el projecte, com el cònsol del Regne Unit o representants d’algunes illes de Noruega.

L'exposició "Present Immediat" proposa una revisió dels certàmens municipals d'art a Mallorca (20.09.2017)
I ho fa a través d'una selecció d'obres de quinze artistes i col·lectius, guardonats amb premis locals de pintura i arts plàstiques, que formen part del fons d'art contemporani de nou municipis de Mallorca. És la gran aposta del Departament de Cultura del Consell en motiu de la Nit de l'Art 2017 de Palma, que acull el Centre de Cultura "Sa Nostra". L'oferta expositiva del Consell per aquesta cita cultural es completa amb cinc propostes més al Centre Cultural la Misericòrdia, una exposició al carrer del Teatre Principal de Palma i un recorregut per les galeries destinat a públic professional.

El Consell posa en marxa un programa per ajudar als ajuntaments a elaborar el seu catàleg de camins (20.09.2017)
El programa serà efectiu de 2017 a 2010 i hi podran participar els ajuntaments que ho sol•licitin. Les tasques es duran a terme seguint els termes marcats als convenis de col•laboració
Camins del GR-221

El Consell de Mallorca cercarà fórmules per col•laborar amb la Associació Xarxa Cinema (19.09.2017)
El col•lectiu, va nèixer ara fa 5 anys i ha permès mantenir l’àntic Cine Renoir. Gràcies a la seva feina Mallorca manté l’única sala que projecta cinema en versió original.

Refina la cerca
Entre la data
img

i la data:
imgAnterior Pàgina 2 De 947   Posterior        Anar a la pàgina