Actualitat

ActualitatActualitat
El Departament de Medi Ambient inicia la senyalització del camí que uneix la UIB amb Esporles (15.02.2018)
Amb la modificació que s’està duent a terme del Pla Especial de la Ruta de Pedra en Sec, aquesta via passarà a formar part del GR221, facilitant el seu accés a través del transport públic

El Consell de Mallorca fomenta la contractació de persones en risc d'exclusió (15.02.2018)
Les concessionàries de la institució mantenen el compromís amb la Fundació Deixalles. Aquesta setmana tres noves persones s’incorporaran a TIRME.

Els veïnats d’Alcúdia s’interessen per la zonificació (15.02.2018)
Ensenyat i Garrido visitaren ahir Alcúdia per explicar la proposta de zonificació que es troba en exposició pública.
Durant la trobada

Llorenç Soldevila incorpora les Illes Balears i Pitiüses al projecte “Geografies literàries” (13.02.2018)
Soldevila dedica el cinquè volum de la col·lecció “Geografies literàries” a les Illes Balears i les Pitiüses, a través de textos de prop d’un centenar d’autors de totes les èpoques que ens conviden a descobrir o redescobrir racons insospitats a través de la literatura. Una obra dedicada al turisme literari a les Illes, que ha comptat amb el suport del Departament de Cultura, Patrimoni i Esports del Consell a través de la Fundació Mallorca Literària i el projecte “Walking on words”.

Garrido i Aptur es reuneixen per parlar de la zonificació (13.02.2018)
La reunió que han mantingut avui ha servit per a que l’entitat exposi les seves propostes de cara a la zonificació del lloguer vacacional i del PIAT.
Garrido i Vadell amb els representants d'Aptur Balears

La Comissió de Patrimoni inicia l’expedient per declarar el ball dels Cossiers de Montuïri Festa d’Interès Cultural (13.02.2018)
El Consell de Mallorca disposa del termini d’un any per dur a terme aquesta declaració. Ara, la incoació d’aquest expedient es publicarà en el BOIB i s’obrirà un mes d’informació pública per rebre possibles al·legacions. Serà el Ple del Consell l’òrgan que prendrà l’acord final.

Refina la cerca
Entre la data
img

i la data:
imgAnterior Pàgina 2 De 513   Posterior        Anar a la pàgina