Actualitat

ActualitatActualitat
El Consell entrega els primers Premis Smart Mallorca (25.04.2018)
Tots els premiats varen obtenir un espai gratuït a l’estand de Mallorca a l’Smart Island World Congress.
Palomino, Cifre i Colom amb els premiats

El servei d'intèrprets de llengua de signes de l’IMAS ha realitzat 1.451 serveis el 2017 (25.04.2018)
L’objectiu de la institució insular amb aquest departament és garantir la igualtat d’oportunitats de les persones que pateixen discapacitat auditiva

El Consell commemora l'aniversari de la seva creació amb el lliurament d’honors i distincions de la institució (24.04.2018)
El president Ensenyat destaca que es tracta d’un reconeixement col·lectiu a aquells que han assumit un extraordinari compromís personal i social, però també un compromís de servei públic.
Els premiats amb les autoritats del Consell

El Teatre Principal obre el termini per presentar propostes a Mallorca Cultura (24.04.2018)
La primera setmana de juliol el Principal acollirà una mostra de projectes artístics de col·lectius no professionals d’arreu de Mallorca que destaquen per les seves propostes dins l’àmbit cultural.

El Consell present al II Smart Island World Congress (24.04.2018)
La consellera Palomino ha presentat el Pla estratègic smart de la institució insular i la consellera Espeja ha parlat sobre l’economia circular.

Brindis literari i tallers per a totes les edats en motiu de #SantJordi2018 (23.04.2018)
Un any més, el jardí del Centre Cultural la Misericòrdia i l'estand del Consell de Mallorca a la Plaça Major s'han unit a la celebració del Dia del Llibre. Una cita que també ha servit d'escenari al brindis final de la campanya literària "Quan obres un llibre comença una nova aventura", organitzada per la Fundació Mallorca Literària amb el suport de Ib3.

Refina la cerca
Entre la data
img

i la data:
imgAnterior Pàgina 2 De 543   Posterior        Anar a la pàgina