Actualitat

ActualitatActualitat
Acabades les obres de la rotonda d’El Bosque (24.05.2017)
La consellera Mercedes Garrido ha visitat la rotonda nova que s’ha fet a la intersecció entre la carretera Felanitx-Portocolom (Ma-4010) i la de Cales de Mallorca (Ma-4014).
Durant la visita

El Parc Natural de sa Dragonera aposta per la conservació amb el control del nombre de visitants (24.05.2017)
L’eliminació de les rates al parc ha propiciat la recuperació d’aus i plantes endèmiques

Alumnes de l’IES Manacor recullen 53 kg de fems a Cales de Mallorca (24.05.2017)
A la jornada de neteja, que es va dur a terme en l’àmbit del projecte europeu BLUEISLANDS-INTERREG MED, hi varen participar 100 alumnes
Foto de tots els participants

El Consell de Mallorca inverteix 1,2 milions d'euros als municipis de Felanitx i Porreres (24.05.2017)
El conseller Joan Font visità ambdós municipis amb l'objectiu de conèixer de primera mà el desenvolupament de les obres finançades per la institució insular a través del Departament de Desenvolupament Local.
Joan Font, Francisca Mora i Joan Manera durant la visita a Porreres.

Prop de 90 joves esportistes reben una distinció d’Esports del Consell pels èxits esportius assolits durant la passada temporada (23.05.2017)
El pati del Centre Cultural de la Misericòrdia de Palma ha estat escenari avui capvespre d’una nova jornada de distincions a 87 joves esportistes de Mallorca en edat escolar que han assolit resultats destacats en les seves respectives disciplines durant la passada temporada en competicions nacionals i internacionals. Representen un total de 12 federacions esportives.

Queda obert el tram Selva-Caimari de la Ruta Artà Lluc (23.05.2017)
L’asfalt de la carretera i la vegetació havia envaït part del camí, que s’ha pogut recuperar gràcies a la col•laboració entre el Consell de Mallorca i l’Ajuntament de Selva

Refina la cerca
Entre la data
img

i la data:
imgAnterior Pàgina 2 De 906   Posterior        Anar a la pàgina