Actualitat

ActualitatActualitat
Bellpuig agermana els pobles d'Artà i d'Os de Balaguer dins el marc de les jornades acadèmiques sobre la història del monestir (15.09.2018)
Les jornades "De Bellpuig a Bellpuig. Els premonstratesos, de les Avellanes a Artà", organitzades pel Departament de Cultura, Patrimoni i Esports del Consell de Mallorca han conclòs aquest dissabte amb una visita guiada al monestir de Bellpuig d'Artà i amb l'agermanament dels pobles d'Os de Balaguer i d'Artà. Un acte que ha comptat amb la presència del vicepresident primer, Francesc Miralles.

Mallorca aterra a Nova York per seduir el mercat nord-americà i posicionar el turisme cultural com a referent de sostenibilitat (15.09.2018)
L'any passat, Mallorca va rebre 40.000 visitants procedents dels EUA. El seu perfil, lligat a la recerca d'atractius culturals, gastronòmics i mediambientals, suposen un mercat atractiu. De fet, es tracta de visitants d'alt poder adquisitiu i interessats en els valors que vol promocionar el Consell de Mallorca. Per incentivar aquest mercat es fa feina en millorar la connectivitat aèria . La Delegació també es reunirà amb productors de cinema americans per impulsar el rodatge de pel·lícules a Mallorca.

Ja es poden reservar les entrades per a la conferència «Efectes del turisme a les illes» del cicle Xerrades al Consell (14.09.2018)
S'han posat a disposició del públic les entrades gratuïtes per assistir a la conferència de dia 25 de setembre «Efectes del turisme a les illes. Cap on anem?» amb motiu del Dia Mundial del Turisme. Serà a les 18 hores, a la sala de Plens del Consell de Mallorca.
Cartell de Xerrades al Consell

Torna la Fira de la Mar al Port de Sóller (14.09.2018)
La mostra marinera per excel·lència augmenta l'oferta d’activitats entre el 21 i el 23 de setembre.

La Comissió per a les línies estratègiques de mobilitat de Mallorca es reunirà el pròxim dijous (13.09.2018)
Aquesta reunió de feina servirà per detectar problemàtiques i posar en marxa propostes per millorar la situació a curt i llarg termini.

Refina la cerca
Entre la data
img

i la data:
imgAnterior Pàgina 3 De 599   Posterior        Anar a la pàgina