Actualitat

ActualitatActualitat
Maria Amengual pren possessió com a directora insular de Participació Ciutadana (19.10.2017)
Amengual és diplomada en treball social i té una gran experiència laboral relacionada amb la participació i la convivència
Ensenyat, Amengual i Jurado durant el nomenament

El Krekovic acull l'exposició homenatge a la passió per la fotografia d'Andreu Muntaner i Darder (18.10.2017)
La mostra, que serà inaugurada aquest dijous, ofereix "Un recorregut fotogràfic per la façana marítima de Palma (c.1860-1960)". Organitzada per l'Arxiu del So i de la Imatge (ASIM) del Consell de Mallorca compta amb la col·laboració de l'associació Palma XXI. Es podrà veure en el Museu Krekovic fins al 28 de desembre.

El Departament de Desenvolupament Local finança la instal·lació d'hidrants a 13 municipis de Mallorca (18.10.2017)
La institució insular invertirà un total de 615.600 euros en la tercera fase del projecte, la qual fa referència als municipis d'entre 4.000 i 8.000 habitants, i que té com a objectiu que tots els pobles de Mallorca disposin de punts d'abastiment d'aigua a final de legislatura.
Miquel Ensenyat i Joan Font amb els batles i batlesses que han signat el conveni

El Consell es suma al Dia del Test del VIH. (18.10.2017)
Amb al col·laboració d’ALAS s’ha fet un test simbòlic a dos dels gegants del Consell de Mallorca amb l'objectiu de visibilitzar aquest tipus de prova ràpida.
Miquel Ensenyat amb els representants d'ALAS

El president del Consell reclama al Ministeri de Cultura que aporti més recursos destinats a preservar i conservar la Serra de Tramuntana (18.10.2017)
Durant la inauguració del XI Encontre de gestors de Patrimoni, que des d’avui se celebra a Palma, Ensenyat ha demanat una major implicació de l’Estat en la defensa dels valors que representa la Serra, declarada Patrimoni de la Humanitat. D’acord amb el president de la institució insular, y després d’identificar, avaluar i el controlar els riscos de deteriorament, “som conscients de la necessitat de la millora permanent que deguem assumir entre tots: La Serra és de tots”.
Miquel Ensenyat amb el director de Patrimoni

El Consell de Mallorca finança la construcció d’un nou dipòsit d’aigua potable a Petra (18.10.2017)
El Departament de Desenvolupament Local ha invertit un total de 600.746 euros al municipi de Petra a través del Pla Especial d’Inversions 2016-2017 i del Pla Especial d’Inversions Financerament Sostenibles 2016-2017.

Refina la cerca
Entre la data
img

i la data:
imgAnterior Pàgina 3 De 961   Posterior        Anar a la pàgina