Actualitat

ActualitatActualitat
El Ple aprova concedir 1,5 milions als municipis de menys de 10.000 habitants (14.06.2018)
Els consistoris podran destinar aquestes ajudes a sufragar les despeses corrents consistents en conservació i manteniment d'obres i serveis de competència, el consum d'electricitat, telèfon, aigua potable, carburants i les despeses derivades de la recollida i el control d'animals.
Joan Font durant el Ple del Consell de Mallorca

El Consell declara BIC el fons d'art de Sa Nostra fins a la meitat del segle XX i la col·lecció de numismàtica (14.06.2018)
El Ple del Consell de Mallorca ha aprovat per unanimitat la declaració com a Bé d'Interès Cultural de 125 pintures del fons d'art de Sa Nostra datat entre el segle XVI fins a la primera meitat del segle XX i de la col·lecció de numismàtica de l'entitat. Una declaració que implica mesures de protecció com l'obligació de mantenir la unitat de totes dues col·leccions, així com garanties d'una conservació correcta de totes les peces.

La llengua de signes necessita ser atesa, observada, estudiada i estimada (14.06.2018)
Són paraules del lingüista el doctor Lluís Barceló, que avui farà una introducció sobre els seus futurs estudis sobre la llengua de signes de Mallorca durant l'acte de commemoració del Dia nacional de les llengües de signes catalana i castellana a la sala de plens de Consell de Mallorca a les 18 hores.
Cartell de l'acte del Dia Nacional de la Llengua de Signes Catalana i Castellana

Finalitza el curs de formació a bombers previ a la incorporació al cos (13.06.2018)
A partir d’ara, 24 bombers s’incorporaran al cos dels Bombers de Mallorca. Tots ells han rebut el diploma acreditatiu del curs de formació de 640 hores.
Els bombers nous

Capdepera canvia dos carrers i recupera la historia de les gabellines amb la campanya "Mallorca té nom de dona" (12.06.2018)
L'any de Dorothea Bate de la campanya de la direcció insular d'Igualtat, es centra en el municipi de Capdepera. Una iniciativa que l'ajuntament ha fet seva i ha col·laborat en fer-la gran, amb la presentació del llibret de les "Gabellines, les primeres a emancipar-se" on es recupera la història de nou dones i el canvi de nom de dos carrers del municipi.

Refina la cerca
Entre la data
img

i la data:
imgAnterior Pàgina 3 De 568   Posterior        Anar a la pàgina