Actualitat

ActualitatPrevisions Consell de Mallorca (dissabte, 15 de setembre)


Consell de Mallorca
Inici:  15-09-2018 - 08h 00' Fi:  15-09-2018 - 23h 00'
Lloc:  Consell de Mallorca


A les 11.00 hores. El vicepresident primer i conseller de Cultura, Patrimoni i Esports, Francesc Miralles, assistirà a l'acte de nomenament com a fills il·lustres del Sr. Miquel Brunet i del Sr. Guillem d'Efak i com a fills predilectes del Sr. Antoni Parera i de la Sra. Maria Antònia Oliver de l'Ajuntament de Manacor (Sala de Plens de l'Ajuntament de Manacor). 


A les 11.30 hores. La directora insular de Patrimoni, Kika Coll i el director insular de Cultura, Rafel M. Creus assisteixen a la visita al monestir de Bellpuig d'Artà, que se celebra dins les jornades "De Bellpuig a Bellpuig. Els premonstratesos, de les Avellanes a Artà" (Artà). 


A les 17.00 hores. El vicepresident primer i conseller de Cultura, Patrimoni i Esports, Francesc Miralles assisteix a l'acte institucional d'agermanament dels ajuntaments d'Os de Balaguer i d'Artà i a la cloenda de les jornades "De Bellpuig a Bellpuig" (voltes de na Batlessa, carrer de Ciutat, 1, Artà). 


A les 20.00 hores. El vicepresident segon i conseller de Participació Ciutadana i Presidència, Jesús Jurado assiteix al Festival per un Sàhara Lliure, concert solidari en benefici del poble Sahrauí. (Plaça Miuqel Maura, n1, Barri de la Calatrava, Palma).