Actualitat

ActualitatEl Consell de Mallorca i l’Ajuntament de Puigpunyent es bescanvien la titularitat del carrer Major i del camí de sa Vela (12.09.2018)


El camí de sa Vela serà de titularitat de la institució insular amb l'objectiu de millorar la circulació dels vehicles que travessen el poble.El batle de Puigpunyent, Biel Ferrà, i la consellera de Territori i Infraestructures, Mercedes Garrido.
La consellera executiva de Territori i Infraestructures, Mercedes Garrido, ha signat amb el batle de Puigpunyent, Biel Ferrà, un conveni pel qual es bescanvien la titularitat de dues de les vies principals del poble: d’una banda, la carretera principal, provinent de la Ma-1101 i formada pel carrer Major i la carretera nova d’Estellencs, passarà a ser de l’Ajuntament. De l’altra, el camí de sa Vela, que envolta el nucli urbà i és més ampla, passarà a mans del Consell de Mallorca, de manera que aquesta ronda exterior serà gestionada i conservada per la institució insular. Així, l’Ajuntament gestionarà la seva via més cèntrica, mentre que el Consell s'encarregarà de la via més allunyada del poble de Puigpunyent.

Documents relacionats