Actualitat

ActualitatMiquel Ensenyat assisteix a la presentació del retrat de l’Arxiduc Lluís Salvador, del pintor José María Fayos (09.08.2018)


L'acte ha tingut lloc al Museu d'Arts Decoratives de Mallorca on també s'ha presentat l'exposició "Espacio Mesas"José María Fayos, Miquel Ensenyat i José Luis Mesas
El president del Consell de Mallorca, Miquel Ensenyat acompanyat de Diego Tocino, president la Fundació Tocino Pons, ha assistit a la presentació del retrat de l’Arxiduc Lluís Salvador del pintor José María Fayos.


 


En aquest sentit, Ensenyat ha volgut destacar la gran importància “d’un dels personatges més coneguts i admirats per la societat mallorquina del passat segle XX i de l'actual”.  “El seu amor per la cultura i les arts, va fer d'ell un autèntic mecenes, sense el suport econòmic i material que va oferir a coneguts científics i artistes de l'època molts estudis i recerques no haguessin pogut dur-se a terme”, ha afegit Miquel Ensenyat.


 


Aprofitant l’ocasió també s’ha inaugurat l'exposició "Espacio Mesas", de l'artista José Luís Mesas. Es tracta d’una mostra amb quadres de totes les èpoques i estils com l’art abstracte, el figuratiu o el pop art.  


 


L’acte ha tingut lloc al Museu d'Arts Decoratives de Mallorca, un centre gestionat per la Fundació sense ànim de lucre Tocino Pons. L'organització té una ferma vocació cultural, humanística i social, i el seu principal objectiu és dur a terme projectes que promocionin la cultura, protegeixin el patrimoni i fomentin el respecte per les tradicions de Mallorca.

Documents relacionats