Actualitat

ActualitatEl president del Consell, Miquel Ensenyat, inaugura el campament PIOCAM 2018 a La Victòria (05.08.2018)


Es tracta de la primera trobada internacional d'escoltes i guies que se celebra a MallorcaEl president del Consell, Miquel Ensenyat, la consellera de Cultura, Participació i Esports del Govern, Fanny Tur i del director de l'Institut Balear de Joventut, Joan Ferrà
El president del Consell de Mallorca, Miquel Ensenyat, acompanyat de la consellera de Cultura, Participació i Esports del Govern, Fanny Tur i del director de l'Institut Balear de Joventut, Joan Ferrà, ha inaugurat el primer campament internacional PIOCAM 2018 que se celebra aquests dies a La Victòria (Alcúdia). Es tracta d'una trobada de Pioners i Caravel·les (escoltes i guies d'entre 14 i 17 anys), organitzada per l'associació 4vents i amb la col·laboració del Moviment Escolta i Guiatge de Mallorca i els Escoltes i Guies de Mallorca.


La primera edició fou el 2014 i la segona, el 2018, ve amb més força que mai. Miquel Ensenyat ha volgut destacar que l'objectiu d'aquest camp és el d'"esdevenir un lloc de trobada on és es pugui compartir experiències, fer noves amistats, descobrir altres cultures i conèixer altres maneres de fer escoltisme". El PIOCAM 2018 se celebrarà entre el 6 i el 17 d'agost del 2018 al campament de La Victòria.


El campament es dividirà en diferents subcamps que agruparan els participants on podran participar en diferents tallers, projectes i descobertes. Les descobertes permetran sortir un dia del campament i anar de ruta, visitant algunes zones de la Serra de Tramuntana. Els projectes portaran als participants a conèixer la realitat social de l'illa, la cultura i els valors.


 


 

Documents relacionats