Actualitat

ActualitatSelva incorpora una màquina agranadora per al servei de neteja municipal amb les inversions del Consell de Mallorca (13.07.2018)


El Departament de Desenvolupament Local ha invertit al municipi un total de 232.600 euros provinents dels diferents Plans d'inversions que atorga la institució insularEl conseller de Desenvolupament Local, Joan Font, el director insular de Cooperació Local i Caça, Joan Manera i el batle de Selva Toni Frontera
El municipi de Selva ha adquirit una màquina agranadora gràcies a les subvencions que el Consell de Mallorca l'ha atorgat. El cost d'aquesta compra ha suposat una inversió de 97.300 d'euros per part de la institució insular del Pla Especial d'Inversions 2017-2018.


El conseller de Desenvolupament Local, Joan Font, i el director insular de Cooperació Local i Caça, Joan Manera, han visitat el municipi del Raiguer per veure el resultat dels projectes finançats. Font ha destacat el "caràcter municipalista d’aquestes ajudes” i ha recordat el compromís que va adquirir l’equip de govern amb els ajuntaments".


Per altra banda, l'Ajuntament de Selva ha pogut comprar un vehicle totalment elèctric per la brigada municipal a través d'una ajuda de 28.300 euros i un cotxe amb canastra elevadora amb una ajuda de 60.000 del Consell de Mallorca i ha fet front a despeses corrents per valor de 83.800 euros.


Durant la visita el nou batle selvatgí, Toni Frontera ha explicat que amb aquests nous vehicles "el consistori ha pogut millorar el servei de neteja i els serveis generals".

Documents relacionats