Actualitat

ActualitatMancor millora la seva xarxa d'aigües i la pavimentació dels carrers urbans gràcies a les inversions del Consell de Mallorca (12.07.2018)


El Departament de Desenvolupament Local ha invertit al municipi un total de 264.169 euros dels diferents Plans d'inversions que atorga la institució insularEl batle de Mancor de la Vall, Guillem Villalonga, el conseller de Desenvolupament Local, Joan Font i el director insular de Cooperació i Caça, Joan Manera
Mancor de la Vall ha millorat la seva xarxa de distribució d'aigua potable gràcies a les subvencions que el Consell de Mallorca l'ha atorgat. Aquesta obra ha suposat una inversió de 87.000 euros per part de la institució insular del Pla Especial d'Inversions 2017-2018.


El consistori també ha pogut millorar l'enllumenat públic del carrer d'Orient canviant tota la xarxa de faroles substituint les bombetes antigues per il·luminació LED, per tal de reduir el consum elèctric, a través d'una ajuda de 28.300 euros. També s'ha dut a terme la pavimentació d'alguns carrers urbans i camins rurals amb una inversió de 60.000 euros així com l'embelliment i millores del carrer Pedragueret i passeig del Pont 44.983 euros.


El conseller de Desenvolupament Local, Joan Font, i el director insular de Cooperació Local i Caça, Joan Manera, han visitat el municipi del Raiguer per veure el resultat dels projectes finançats. Font s'ha mostrat molt satisfet de les millores realitzades al poble perquè "gràcies a les nostres inversions des del Consell seguim apostant i estant al costat dels municipis de l'illa, al mateix temps que contribuïm a la revitalització de l'economia local de Mallorca".


Durant la visita el batle mancorí, Guillem Villalonga, acompanyat d'alguns dels seus regidors, ha explicat en què han consistit les obres i ha mostrat els projectes acabats de les convocatòries passades. El batle ha destacat que "amb aquest Pla Especial d'Inversions hem pogut executar obres i serveis que eren molt necessaris al poble".


Per altra banda, l'Ajuntament de Mancor de la Vall ha pogut adquirir un camió amb caixa i grua a través d'una ajuda de 43.050.00 euros del Consell de Mallorca i ha fet front a despeses corrents per valor de 105.830 euros.

Documents relacionats