Actualitat

ActualitatEls edificis del Consell llueixen des d'avui la bandera LGTBI (25.06.2018)


Amb aquest gest simbòlic amb motiu de la commemoració dia 28 de juny del DIA INTERNACIONAL DE L’ORGULL LGBTI, un any més, la institució insular s’afegeix a la lluita per la igualtat sense cap mena d'excepció.Façana principal del Consell
Tots els edificis del Consell de Mallorca llueixen des d’avui la bandera de l’arc de Sant Martí com a mostra de suport a les reivindicacions i les necessitats del col·lectiu LGTBI. Amb aquest gest simbòlic amb motiu de la commemoració dia, 28 de juny, del DIA INTERNACIONAL DE L’ORGULL LGBTI, un any més, la institució insular s’afegeix a la lluita per la igualtat sense cap mena d'excepció.


En aquest sentit el president Miquel Ensenyat ha assenyalat que “la LGTBfòbia, lluny de desaparéixer, continua manifestant-se a les aules, les llars, els centres d’oci i de treball, i fins i tot, a les administracions i serveis públics”.  Segons ensenyat “de nou, aquest 28 de juny, és necessari un suport explícit a les demandes i necessitats de la població LGTBI”.


A més de col·locar les banderes, aquest dimecres, dia 27, tendrà lloc un concert del Mallorca Gay Men's Chorus al Teatre Principal, de Palma. Organitzat pel Consell. Un dia més tard, dijous, dia 28, a la porta principal del Consell, Joan Laínez i el MGMC faran el pregó al pas de la manifestació del Dia de l’Orgull que acaba a la plaça de Cort.

Documents relacionats