Actualitat

ActualitatPrevisions del Consell de Mallorca (divendres 20 de juliol)


Dijous 20 de juliol
Inici:  20-07-2018 Fi:  20-07-2018 - 23h 50'
Lloc:  Consell de Mallorca


 


A les 09.30 hores. El president del Consell i la directora insular de Patrimoni, Kika Coll, visiten el camp de Treball del Castell d’Alaró. La visita s’emmarca dins un recorregut per alguns dels jaciments arqueològics de Mallorca amb els quals col·labora el Consell per conèixer de primera mà el resultat de les excavacions i també projectes de futur (Alaró)


 


A les 11.00 hores. El vicepresident primer i conseller de Cultura, Patrimoni i Esports, Francesc Miralles presenta el projecte d’execució del túnel soterrat de la voltadora Francesc Alomar de Sineu, que es cofinancia amb el Pla d’ajuts per a millores en instal·lacions esportives municipals del Consell de Mallorca (Poliesportiu municipal, carrer Camí Vell de Costitx, s/n, Sineu)


 


A les 13.00 hores. El vicepresident primer i conseller de Cultura, Patrimoni i Esports, Francesc Miralles assisteix a la presentació del mural Cristalus LX de Javier Garló i de l’escultura Utopia dins els actes del 40è aniversari de la UIB (Rectorat de la UIB)


 


A les 20.00 hores. El vicepresident primer i conseller de Cultura, Patrimoni i Esports, Francesc Miralles assisteix a la darrera prova del Trofeu Vila de Sineu de ciclisme i lliurament de trofeus (voltadora Francesc Alomar, Sineu)