Actualitat

ActualitatEl Parc de Bombers de Calvià acollirà la II Cursa Populars dels Bombers (16.04.2018)


Es tracta d'un esdeveniment gratuït programat dintre de la Diada de Bombers 2018


Cartell de la cursa
Cartell de la cursa
El servei de Bombers de Mallorca de la direcció insular d'Emergències del Departament de Desenvolupament Local del Consell de Mallorca ha organitzat la 'II Cursa Popular de Bombers' que es desenvoluparà el pròxim 6 de maig al Parc de Bombers de Calvià (Santa Ponça) amb la col·laboració de l'Ajuntament de Calvià.


L'activitat esportiva constarà de tres modalitats diferents perquè pugui participar la quantitat més gran de gent possible. Així hi haurà una competició infantil, una altra amb un recorregut de 5 km i la darrera que consistirà en recorre 10 km. El recorregut de la cursa tindrà ubicada la seva sortida al principi del carrer Riu Síl, Santa Ponça, i transcorrerà pels diferents carrers i avingudes.


A més de la competició, es realitzaran diferents activitats lúdiques, infantils i de demostració dels elements dels Bombers de Mallorca com exhibicions de vehicles, d'extinció de foc o de la unitat canina.


La inscripció a la cursa és gratuïta i es pot realitzar fins al mateix dia 6 a través del següent enllaç: https://www.elitechip.net/index.php?zwshow=compdet&idcomp=6127150&compsec=signup


L'esdeveniment està emmarcat dins la Diada dels Bombers 2018 del passat 8 de març que pretén obrir les portes a la ciutadania per conèixer de primera mà la realitat quotidiana dels bombers de l'Illa.

Documents relacionats
Fotografies