Actualitat

ActualitatL’Agència de Defensa del Territori es traslladarà a l’antiga seu de RTVE Balears (12.03.2018)


Avui, s’ha efectuat l’entrega de claus de l’edifici per part de Ràdio Televisió Espanyola d’on ha estat la seva seu durant quasi 37 anys.


Durant l'entrega de claus
Durant l'entrega de claus
L’Agència de Defensa del Territori de Mallorca (ADT) es mudarà a una nova seu. La futura ubicació es troba a l’edifici que ha estat la seu del Centre Territorial de Televisió Espanyola fins el passat mes de gener, al carrer General Riera de Palma.


Avui, la consellera de Modernització i Funció Pública, Carmen Palomino, ha rebut les claus de l’edifici de part del cap de mitjans de RTVE Balears, Bernat Castell. A l’acte, també hi han assistit la consellera de Territori i Infraestructures, Mercedes Garrido, i el gerent de l’ADT, Tomeu Tugores.


Actualment, s’està redactant el projecte d’obres de reforma per rehabilitar tot l’edifici per a oficines. Aquest trasllat es deu també a l’increment de personal que ha sofert l’Agència. A principis de 2015, l’ADT comptava amb 15 treballadors i, a dia d’avui, ja són 31.


A banda d’això, l’assumpció de les competències de tot el sòl rústic protegit de Mallorca i l’adhesió de municipis fins a un total de 23, fan que sigui necessari seguir ampliant la plantilla amb 14 persones més durant aquest any.

Documents relacionats