Actualitat

ActualitatConsell i Fundació Turisme Palma 365 uneixen esforços per a millorar la promoció i el desenvolupament turístic de Palma (29.12.2017)


El cost total estimat de l’execució d’aquests projectes és de 68.000 €


Durant la signatura
Durant la signatura
La directora de la Fundació Mallorca Turisme, Maria Renart, i la regidora de Turisme, Comerç i Treball de l'Ajuntament de Palma, Joana Maria Adrover, han signat aquest matí un conveni de col·laboració entre la Fundació Turisme Palma 365 i la Fundació Mallorca amb la finalitat d’unir esforços per a millorar la promoció i el desenvolupament turístic de la ciutat de Palma. També hi han assistit el conseller insular d’Economia i Hisenda, Cosme Bonet, i la directora insular de Turisme i Artesania, Paula Ginard.


Cal destacar que aquest conveni preveu la col·laboració en tres projectes concrets:


a) City breaks: acció promocional duita a terme amb la companya Jet2.com amb la finalitat de promocionar Palma com una destinació urbana i de cap de setmana al mercat britànic.


b) Turisme accessible: contractació menor d’un servei d’auditoria de nivell d’accessibilitat física i sensorial de diferents rutes turístiques de la ciutat de Palma i adaptació de continguts per a persones amb discapacitat.


c)  Turisme familiar: acció promocional de Palma com a destinació per a famílies.


Per a dur a terme aquests diferents projectes i fer-ne seguiment, ambdues institucions han acordat mantenir reunions trimestrals.


El conseller Bonet ha manifestat que iniciatives com aquestes «ens permeten anar a cap un turisme més sostenible i respectuós amb el nostre entorn». Una vegada que les competències en Promoció Turística arribin al Consell, «seguirem treballant per promoure altres productes turístics que aporten valor afegit i mostren una Mallorca diferent a la de sol i platja».


Per a finalitzar, Adrover ha assenyalat que el cost total estimat de l’execució d’aquests projectes és de 68.000 €, dels quals la Fundació Turisme 365 aportarà un import de 38.000 €, mentre que la Fundació Mallorca Turisme assumirà 30.000 €. Així mateix, la regidora ha destacat que aquestes aportacions es realitzaran una vegada justificades les accions de cada projecte.

Documents relacionats
Fotografies