Actualitat

ActualitatEl Betlem Mallorquí, fins al 6 de gener al Centre Cultural la Misericòrdia (05.12.2017)


Aquest dilluns s’ha inaugurat el tradicional Betlem Mallorquí que acull la planta baixa del Centre Cultural la Misericòrdia. Una instal·lació que és obra de diferents membres de l’associació Betlemistes de Mallorca i que es podrà visitar fins al 6 de gener.Una de les escenes amb oficis, costums i tradicions que inclou el Betlem Mallorquí de la Misericòrdia.
Es tracta d’un betlem que recull tradicions, costums i oficis de la nostra terra, alguns dels quals encara es fan i d’altres que ja només recorden els nostres padrins. Cada any, gràcies als suggeriments dels visitants, s’afegeixen escenes noves. 


 


Elaborat de manera totalment artesanal i altruista, el Betlem Mallorquí forma part de la «Ruta de Betlems Nadal 2017» i es pot visitar al Centre Cultural la Misericòrdia, de 10 a 14 hores i de 16 a 20 hores. 


 


Aquest dilluns, el vicepresident primer i conseller de Cultura, Patrimoni i Esports ha pogut conèixer de prop els detalls de les diferents escenes que conté el betlem, de mans de les creadores: Aina López, Catalina Rullan, Margalida Bover, M. Rosa Forteza i Victòria Heredero. 


 

Documents relacionats