Actualitat

ActualitatEl Consell anima a regalar Mallorca (30.11.2017)


Durant el mes de desembre, el Consell promourà una campanya de foment del comerç de proximitat titulada «Regala Mallorca».


La imatge de la campanya Regala Mallorca
La imatge de la campanya Regala Mallorca
El president del Consell, Miquel Ensenyat; el conseller d’Economia i Hisenda, Cosme Bonet, i el batle d’Inca, Virgilio Moreno, han presentat la campanya «Regala Mallorca» per fomentar les compres de Nadal i Reis al petit i mitjà comerç. També hi assisteix el director insular de Promoció de l’Economia Local, Lluís Socias. També hi han assistit el vicepresident segon i conseller de Participació Ciutadana i Presidència, Jesús Jurado, i batles i regidors de distints ajuntaments de l’illa.


«És molt important que tots posem el nostre granet d’arena per donar suport al comerç de proximitat. El comerç local és un sector estratègic i, per això, des del Consell estam disposats a col·laborar per consolidar l’ocupació que genera», segons ha explicat el president. A més, Ensenyat ha afegit que «el comerç tradicional és una activitat essencial per donar vida als nostres pobles i barris».


Per la seva banda, el conseller Bonet ha afirmat que «la principal intenció d’aquesta campanya és recordar als mallorquins que la nostra terra pot oferir molt a l’hora de plantejar les compres». Bonet també ha recordat el Pla de Comerç que posa en marxa el Consell que suposaran 7 milions d’euros per als ajuntaments perquè milloren els centres urbans que estan destinats al comerç. En aquest sentit, el conseller ha incidit en què «volem tornar a convidar a la gent a comprar als seus pobles i a la seva ciutat».


Aquesta campanya es durà a terme durant el mes de desembre i se centrarà en publicitat als mitjans de comunicació i a través de missatges a les xarxes socials del Consell.


A més, des del Consell també treballam per la supervivència del petit i mitjà comerç als pobles de Mallorca. Des del Departament d’Economia i Hisenda, es posarà en marxa un pla de comerç amb el qual s’invertiran set milions d’euros per dur a terme obres de millora i d’embelliment als nuclis urbans que siguin comercials. Aquest pla ja té un milió d’euros pressupostat en els comptes de 2018 i, per arribar als set, es pressupostaran tres milions al 2019 i tres, al 2020.

Documents relacionats