Actualitat

ActualitatEl Consell de Mallorca i l’IMAS contractaran 67 treballadors a través del programa del SOIB – Joves Qualificats 2017 (13.11.2017)


L’administració insular s’ha adherit al programa del Govern Balear, finançat amb fons europeus, i sumarà durant 7 mesos un total de 67 joves qualificats amb titulació superior.


SOIB Joves Qualificats 2017.
SOIB Joves Qualificats 2017.
El Consell de Mallorca i l’Institut Mallorquí d’Afers Socials (IMAS) contractaran un total de 67 treballadors, durant un període de 7 mesos, gràcies al programa Joves Qualificats 2017. impulsat per part del Govern de les Illes Balears, a través del Servei d’Ocupació de les Illes Balears (SOIB). Ambdues administracions insulars s’han adherit al programa i incorporaran a 67 joves qualificats amb titulació superior. Els requisits són els següents:


 


- Tenir entre 18 i 30 anys


- Estar en possessió d'una titulació universitària o d'FP2


- Estar inscrit al SOIB com a desocupat i apuntat a programa Garantia Juvenil


 


El Programa SOIB - JOVES QUALIFICATS ENTITATS LOCALS 2017, aposta per la convocatòria de subvencions per finançar projectes d’experiència professional per a l’ocupació de joves amb estudis superiors a les Illes Balears. Es tracta d’una programa cofinançat pel Fons Social Europeu, amb càrrec al Programa Operatiu d’Ocupació Juvenil 2014-2020 i de la Iniciativa d’Ocupació Juvenil, i amb Fons de Conferència Sectorial, a través del qual el Consell de Mallorca durà a terme d’obres d’interès general i social. Podeu trobau més informació al següent enllaç: http://www.caib.es/govern/sac/fitxa.do?codi=3016595&coduo=1464&lang=ca


 


Des del Consell de Mallorca i l’IMAS cercam persones amb els requisits citats anteriorment i amb les següents titulacions:


 


- SOCIOLOGIA


- BELLES ARTS


- ARQUEOLOGIA


- CIÈNCIES DE LA DOCUMENTACIÓ


- CIÈNCIES DE LA INFORMACIÓ


- ARXIVÍSTICA I DOCUMENTACIÓ


- FILOSOFIA I LLETRES


- GESTIÓ DE LA INFORMACIÓ I CONTINGUTS DIGITALS


- INFORMACIÓ I DOCUMENTACIÓ


- HISTÒRIA


- HISTÒRIA DE L'ART 


- CIÈNCIES AMBIENTALS


- CIÈNCIES SOCIALS


- BIOLOGIA


- GEOGRAFIA


- PERIODISME


- COMUNICACIÓ


- MARKETING I COMUNICACIÓ


- PUBLICITAT I RELACIONS PÚBLIQUES


- QUÍMICA


- LLENGUA I LITERATURA CATALANA


- FILOLOGIA CATALANA


- EMPRESARIALS


- CIÈNCIES POLÍTIQUES


- TREBALL SOCIAL


- ENGINYERIA QUÍMICA INDUSTRIAL


- ENGINYERIA AGRÒNOMA


- ENGINYERIA DE MONS


- ENGINYERIA CIVIL


- PEDAGOGIA


- ENGINYERIA D’OBRES PÚBLIQUES


- ARQUITECTURA


- ARQUITECTURA TÈCNICA


- PSICOLOGIA


- EDUCACIÓ SOCIAL


- DRET


- FP2 D’ARTS PLASTIQUES I DISSENY EN FOTOGRAFIA


- FP2 D’ADMINISTRACIÓ DE SISTEMES INFORMÀTICS EN XARXA


- FP2 D'ADMINISTRACIÓ I FINANCES


 


Per a més informació sobre les places que oferten el Consell de Mallorca i l'IMAS, vos podeu posar en contacte amb na Maria José Costa (AODL), del 15 al 24 de novembre, entre les 9 i les 14 hores, a través del correu electrònic mcosta1@conselldemallorca.net, o bé a través del telèfon 971007706. També podeu venir al carrer General Riera, 111, de Palma (edifici Llar de la Joventut).

Documents relacionats