Actualitat

ActualitatUna setantena de joves esportistes d’atletisme, escacs, ciclisme i voleibol reben el reconeixement d’Esports del Consell de Mallorca pels mèrits assolits (02.10.2017)


El vicepresident primer i conseller de Cultura, Patrimoni i Esports, Francesc Miralles i la directora insular d’Esports, Margalida Portells han reconegut avui capvespre els mèrits esportius de 68 joves esportistes en edat escolar de Mallorca. Representen quatre federacions esportives i han destacat en les categories infantil i cadet de diferents campionats d’Espanya.


El vicepresident primer, Francesc Miralles i la directora insular d'Esports, Margalida Portells amb els joves esportistes reconeguts i els representants dels clubs i federacions d'atletisme, escacs, ciclisme i voleibol.
El vicepresident primer, Francesc Miralles i la directora insular d'Esports, Margalida Portells amb els joves esportistes reconeguts i els representants dels clubs i federacions d'atletisme, escacs, ciclisme i voleibol.
Acompanyats de familiars, tècnics i representants dels diferents clubs i federacions, 68 esportistes d’arreu de Mallorca han omplert avui capvespre el saló d’actes del Centre Cultural la Misericòrdia. Ho fan després d’haver pujat al pòdium en diferents campionats d’Espanya i representen l’aposta de futur de clubs d’atletisme –Valencia Sports, CAB Siurell, CE Mallorca Nord, CA Palma, Mesclat Sport-, de la Federació de Ciclisme de les Illes Balears, la Federació Balear d’Escacs i de diferents clubs de voleibol –Club Volei Manacor, Club Volei Sóller, Club Volei Artà-.


 


Per al vicepresident primer i conseller d’Esports, Francesc Miralles, “aquest és un reconeixement a tot el teixit que conforma l’esport base a Mallorca: a vosaltres com a esportistes que assoliu èxits, a les famílies que vos han acompanyat fins al dia d’avui i als clubs i federacions que vos donen suport. Sou els millors en les vostres disciplines esportives i, per això, vos demanam que ens ajudeu a divulgar entre els vostres companys i amics els valors que s’aprenen practicant esport. L’esport ens ajuda a vertebrar una societat millor”.


 


Miralles ha estat acompanyat a l’acte per la directora insular d’Esports, Margalida Portells, qui ha destacat la importància de reconèixer els èxits assolits pels joves esportistes “alhora que cal tenir present també i reconèixer a tots aquells que s’esforcen cada dia per ser millors esportistes i, sobretot, millors persones”.


 


El Departament de Cultura, Patrimoni i Esports del Consell realitza mensualment actes de reconeixement als mèrits de joves esportistes de Mallorca que competeixen en edat escolar a diferents campionats nacionals o internacionals i que han fet pòdium en les seves respectives categories.


 


Adjuntam llistat complet dels esportistes reconeguts aquest dilluns, 2 d’octubre, al Centre Cultural la Misericòrdia.  

Documents relacionats