Actualitat

ActualitatLa caiguda d’un cable elèctric ha provocat el tancament de l’autopista d’Inca (19.06.2017)


Durant aproximadament una hora s’ha tallat l’autopista d’Inca al punt quilomètric 5,5 per la caiguda d’un cable elèctric. Des del primer moment s’ha treballat intensament per tornar a la normalitat amb la major brevetat possible.


L'incident ha provocat el tall de l'autopista d'Inca
L'incident ha provocat el tall de l'autopista d'Inca
L’autopista d’Inca s’ha hagut de tallar avui a causa de la caiguda d’un cable elèctric de mitja tensió. Una màquina perforadora, que treballava a la zona de les obres del tercer carril de l’autopista, ha xocat amb el pal i el cable ha caigut


Des del primer moment hi ha hagut una coordinació màxima entre la Direcció Insular de Carreteres del Consell de Mallorca, la Direcció General de Trànsit i la Guàrdia Civil, per retornar la situació a la normalitat i, d’aquesta manera, causar el menor nombre d’incidents. 


El trànsit s’ha desviat per la carretera vella d’Inca (Ma-13A) i per la via connectora (Ma-30), mentre els operaris d’Endesa arribaven al lloc dels fets i retiraven el cable. Hi han treballat amb la màxima celeritat i en aproximadament una hora l’autopista s’ha pogut tornar a obrir. 


Avui vespre, es tornarà a col·locar el cable entre les 22:30 i les 23:30 hores. Durant aquest període, es duran a terme alguns talls puntuals de l'autopista.


Des del Departament de Territori i Infraestructures, demanam disculpes a totes lespersones usuàries de la via que s’han vist afectades per aquest incident.

Documents relacionats