Actualitat

ActualitatEsports reconeix els mèrits de 70 joves esportistes de Mallorca pels èxits assolits durant la passada temporada (25.04.2017)


Un total de 70 esportistes de les federacions d'atletisme, bàdminton, gimnàstica, karate, natació, patinatge, taekwondo, tir olímpic i triatló que han aconseguit fer pòdiums en les seves respectives disciplines durant la passada temporada han estat distingits avui per la Direcció Insular d’Esports del Consell de Mallorca en un acte celebrat al Centre Cultural de la Misericòrdia, a Palma.La directora insular d'Esports, Margalida Portells, amb els esportistes, representants tècnics i de les federacions d'atletisme, bàdminton, karate, patinatge, taekwondo i tir olímpic.
Així, Esports del Consell torna a posar en marxa aquests actes de reconeixement dels mèrits esportius dirigits a esportistes federats que han aconseguit resultats meritoris en categories nacionals o internacionals. Uns guardons que volen també premiar totes aquelles federacions que fan feina i col·laboren amb la institució en la tasca de foment de l’esport i els seus valors entre els més joves.  


 


“Com sempre, des de la Direcció Insular ens sentim molt orgullosos de poder reconèixer l’esforç i la feina diària dels esportistes, primer, però també dels clubs i les federacions que són part vital del nostre teixit esportiu base”, ha  destacat la directora insular d’Esports, Margalida Portells, que ha presidit l’acte. “És important distingir a aquells al·lots que han obtingut grans resultats, però igual d’important és també tenir present i reconèixer a tots els joves que s’esforcen cada dia per ser millors esportistes i, sobretot, millors persones”, ha afegit.


 


Aquests reconeixements s’organitzen periòdicament amb la col·laboració de les federacions i pretenen ser una activitat complementària a la Gala de l’Esport que cada any organitza el Departament de Cultura, Patrimoni i Esports, on també es reconeixen els èxits dels joves esportistes federats de Mallorca en categories nacionals i internacionals. 


 


Adjuntam el llistat de tots els esportistes que han rebut un reconeixement aquest dimarts a la Misericòrdia pels mèrits assolits en competicions nacionals i/o internacionals. 

Documents relacionats