Actualitat

ActualitatEl president del Consell de Mallorca, Miquel Ensenyat, visita els centres que la institució té a Manacor, Felanitx i Llucmajor (16.07.2015)


El president del Consell de Mallorca, Miquel Ensenyat, ha dedicat el matí d'avui a conèixer de primera mà les instal•lacions que la institució insular té al sud-est de l’illa.


Usuaris i personal de la Llar de Llucmajor amb el president Ensenyat i la consellera Puigserver
Usuaris i personal de la Llar de Llucmajor amb el president Ensenyat i la consellera Puigserver
El Consell de Mallorca disposa de diferents delegacions en nuclis poblacionals d'importància per oferir un servei més bo per a la ciutadania, que tengui en compte la proximitat. «Les delegacions compleixen un servei imprescindible, ja que descentralitzen el nostre treball», ha explicat Ensenyat.


La visita ha començat al Centre Comarcal de Manacor de l’IMAS. El Consell de Mallorca té transferides les competències en l'àmbit de serveis socials, menors i igualtat. L’IMAS és el responsable de dur a terme aquesta feina, i per això disposa del 50 % del pressupost de la institució.


Després de conèixer de primera mà la delegació del Consell, el president ha acudit a l’Alberg de Transeünts de Manacor. Aquest servei fa més de dos anys que el finança l’Institut Mallorquí d’Afers Socials mitjançant una aportació de 70.000 euros, que es dediquen a la compra d’aliments i a la cura de les persones sense sostre, així com al manteniment de les instal·lacions.


Altres serveis que també ha visitat el president del Consell són els específics per a la tercera edat. Les Llars de Manacor i la Llar i la residència de Felanitx són uns serveis que brinden un tractament complet a les persones majors, especialment a aquelles que no tenen recursos.


 «La feina del Consell se centra en les persones. Som un ajuntament d’ajuntaments i aquest és el nostre deure», ha explicat Ensenyat.

Documents relacionats