Actualitat

ActualitatEl Consell de Mallorca i l’Associació d’Amics dels Molins col·laboraran per divulgar els valors dels molins a l’illa (21.02.2012)


Joan Rotger, vicepresident de Cultura, Patrimoni i Esports, s’ha reunit avui amb Josep Pascual i Joan Mesquida, president i vicepresident de l’entitat creada fa 35 anysJoan Mesquida, Joan Rotger i Josep Pascual s'han reunit avui a la Misericòrdia.
El vicepresident de Cultura, Patrimoni i Esports, Joan Rotger, s’ha reunit avui amb Josep Pascual i Joan Mesquida, president i vicepresident de l’Associació d’Amics del Molins de Mallorca, entitat que vetlla des de fa 35 anys per la protecció i conservació d’aquests elements patrimonials de l’illa.

Els representants de l'associació han sol·licitat la col·laboració del Consell per organitzar activitats de divulgació dels valors dels molins i de la realitat que envoltava la vida al molí. En aquest sentit, Joan Rotger ha manifestat la predisposició de la institució insular per treballar amb Amics dels Molins de Mallorca en donar a conèixer la història d’aquest patrimoni de l’illa.

A Mallorca, hi ha 6.000 molins d’aigua i 700 molins fariners. L'Associació d’Amics dels Molins de Mallorca té 700 socis.
Documents relacionats