Actualitat

ActualitatEl vicepresident del Consell es reuneix amb els membres dels cors del Teatre Principal (16.02.2012)


Durant la reunió es comunicà que s'ha descartat el model d'externalització i s'avançà el contingut de la nova temporada d'òperaJoan Rotger i Margalida Moner, ahir vespre, durant la reunió amb els membres dels cors del Teatre Principal
El vicepresident de Cultura, Patrimoni i Esports, Joan Rotger, i la directora gerent del Teatre Principal, Margalida Moner, es reuniren ahir vespre amb els components dels cors de la Fundació per tal de comunicar-lis directament les actuacions previstes dintre del departament musical.


Durant la seva intervenció, Rotger anuncià que, durant la propera reunió del Patronat de la Fundació Teatre Principal de Palma, plantejarà no assumir el model d'externalització dels cors que figurava, en qualitat de proposta, a l'estudi encarregat amb el propòsit de dotar a la institució teatral d'un nou model organitzatiu.


La intenció de la direcció del Principal és que el funcionament dels cors no experimenti cap modificació respecte a la situació actual, amb la única excepció del canvi de titular en la direcció musical, responsabilitat que fins ahir mateix va desenvolupar Francesc Bonnin. El nom del seu substitut serà oficialment anunciat al llarg dels propers dies, un cop que la designació hagi estat comunicada al Patronat de la Fundació.


També en un breu termini de temps, el Teatre Principal presentarà, tant als membres del Patronat com als mitjans de comunicació, la seva programació per als propers mesos. Ahir, però, la directora gerent, Margalida Moner, avançà als components dels cors que definitivament hi haurà temporada d'òpera i que les obres seleccionades són 'Carmen', de Bizet (28 i 30 març i 1 d'abril); 'La Bohème, de Puccini (25, 27 i 29 d'abril); i 'Il Trovatore', de Verdi (23, 25 i 27 de maig).
Documents relacionats