Actualitat

ActualitatEl vicepresident del Consell es reuneix amb els membres dels cors del Teatre Principal (16.02.2012)


Durant la reuniˇ es comunicÓ que s'ha descartat el model d'externalitzaciˇ i s'avanšÓ el contingut de la nova temporada d'˛peraJoan Rotger i Margalida Moner, ahir vespre, durant la reuniˇ amb els membres dels cors del Teatre Principal
El vicepresident de Cultura, Patrimoni i Esports, Joan Rotger, i la directora gerent del Teatre Principal, Margalida Moner, es reuniren ahir vespre amb els components dels cors de la Fundaciˇ per tal de comunicar-lis directament les actuacions previstes dintre del departament musical.


Durant la seva intervenciˇ, Rotger anunciÓ que, durant la propera reuniˇ del Patronat de la Fundaciˇ Teatre Principal de Palma, plantejarÓ no assumir el model d'externalitzaciˇ dels cors que figurava, en qualitat de proposta, a l'estudi encarregat amb el prop˛sit de dotar a la instituciˇ teatral d'un nou model organitzatiu.


La intenciˇ de la direcciˇ del Principal Ús que el funcionament dels cors no experimenti cap modificaciˇ respecte a la situaciˇ actual, amb la ˙nica excepciˇ del canvi de titular en la direcciˇ musical, responsabilitat que fins ahir mateix va desenvolupar Francesc Bonnin. El nom del seu substitut serÓ oficialment anunciat al llarg dels propers dies, un cop que la designaciˇ hagi estat comunicada al Patronat de la Fundaciˇ.


TambÚ en un breu termini de temps, el Teatre Principal presentarÓ, tant als membres del Patronat com als mitjans de comunicaciˇ, la seva programaciˇ per als propers mesos. Ahir, per˛, la directora gerent, Margalida Moner, avanšÓ als components dels cors que definitivament hi haurÓ temporada d'˛pera i que les obres seleccionades sˇn 'Carmen', de Bizet (28 i 30 marš i 1 d'abril); 'La BohŔme, de Puccini (25, 27 i 29 d'abril); i 'Il Trovatore', de Verdi (23, 25 i 27 de maig).
Documents relacionats