Per dur a terme aquesta activitat heu de dur: roba adequada per caminar, aigua, berenar i un impermeable (si és probable que plogui). El Consell de Mallorca us proporciona els pals.

banner inferior (aparece en el medio)


Calendari de la marxa nòrdica de les associacions de Palma


5 i 22 de novembre


La primera sortida es farà dijous 15 de novembre al Passeig Marítim de Palma. Ens trobarem a la boca de l'aparcament del parc de la Mar a les 9.30 h, per fer una caminada per tot el passeig fins a les 14 h, aproximadament. Us heu d'inscriure, a través de les vostres associacions, al Consell. La data límit d'inscripció és dia 7 de novembre.


La segona sortida es farà dia 22 de novembre a Can Pastilla. Ens trobarem davant el Club Nàutic de Can Pastilla a les 9.30 h, per caminar pel passeig fins a les 14 h, aproximadament.
Us heu d'inscriure, a través de les vostres associacions, al Consell. La data límit d'inscripció és dia 7 de novembre.


Calendari de la marxa nòrdica de les associacions de la part forana


Santanyí, dimarts 20 de novembre; Alcúdia, dimecres 21 de novembre; MOntuïri, divendres 14 de desembre


La primera sortida es farà dia 20 de novembre a Santanyí. Ens trobarem davant el bar Sa Creu, al carrer Bernat Vidal Tomàs, núm. 69, a les 9.30 h, per fer una caminada fins a les 14h, aproximadament. Us heu d'inscriure, a través de les vostres associacions, al Consell. La data límit d'inscripció és dia 7 de novembre.


La segona sortida es farà dia 21 de novembre a Alcúdia. Ens trobarem davant l'hotel Alcudia Garden, a l'avinguda de la Platja, núm. 1, a les 9.30 h, per caminar fins a les 14 h, aproximadament. Us heu d'inscriure, a través de les vostres associacions, al Consell. La data límit d'inscripció és dia 7 de novembre.


La tercera sortida es farà dia 14 de desembre a Montuïri. Ens trobarem davant el bar El Dau, avinguda del Dau, s/n, a les 9.30 h, per caminar fins a les 14 h, aproximadament. Us heu d'inscriure, a través de les vostres associacions, al Consell. La data límit d'inscipció és dia 7 de novembre.